Wpis z mikrobloga

Też macie wrażenie, że heteryków jest coraz mniej na świecie? Co poznaję nową osobę to się okazuje bi albo homo. Wiadomo, że większość starszego pokolenia usilnie trzyma się staromodnych ról, ale młodzi wyraźnie się rozwinęli w tym aspekcie i eksperymentują.
Sam byłem długo heterykiem, ale przez nadmierną emancypację kobiet, wszechobecne #onlyfans i anty-męskie prawo osoby waginoidalne mi zwyczajnie zbrzydły.
Możecie mówić, że to cope bo przez to, że jestem niski nie miałbym szans u większości #p0lka, ale odkąd zacząłem flirtować z mężczyznami lepiej się czuję sam ze sobą. Jestem rzadziej odrzucany i bardziej doceniany jako człowiek. A jak taki metroseksualny słodziak się ładnie ubierze i umaluje to nawet nie widać wielkiej różnicy czy to chłop czy baba, nawet jeden taki wrzuca czasem fotki na wykopie. Reject women...

#zwiazki #teczowepaski #pieklomezczyzn
michalgrande - Też macie wrażenie, że heteryków jest coraz mniej na świecie? Co pozna...

źródło: aVl4m7gZ_700w_0

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@michalgrande: dziękuję, więcej dla mnie . Brak wam jaj , mam 37 lat a oglądają się za mną często laski 20 plus bardzo często widzę ładne dziewczyny z grubasami którzy udają że są modni że to taki ich styl bycia . wystarczy się trochę ogarnąć i jest dużo prościej o ładną laskę niż 20 lat temu potrenować Sobie możecie na divach prościej się nie da. Ale jak się szuka opini
  • Odpowiedz