Wpis z mikrobloga

Widzowie, tak mi się rozkwinęło:
Po dwóch latach działalności osób z tzw "kompleksem Azbeta" dorobek wygląda następująco:
1. Zero wytworzonych trollowań/wkrętek zmuszających Melina do reakcji.
2. Tagowi aktywiści zdążyli potępić wszystkich zasłużonych hejterzów/trolerów, zarzut: Azbet, Azbet, Azbet!:
Azbest, Konstantin B, Mery, Wyginam do Drawska, Filmiki z Humorkiem, Kwinto TV, Trach, Boje się wody, Bodychrist.

Tak jakby ktoś miał wątpliwości z czyjej winy poziom na tagu tak drastycznie spadł. To nie przypadek, liczby nie kłamią. Jak ktoś się nie zgadza, niech pokaże jednego trolera z "kompleksem Azbeta" który potrafi uruchomić Tigera, bo ja bezskutecznie wypatruje od dwóch lat.

#bonzo #patostreamy
plazut - Widzowie, tak mi się rozkwinęło: 
Po dwóch latach działalności osób z tzw "k...

źródło: comment_64CdHueg2pOCKfCrf9mlwlFUyVOtsqP2

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gertruda Gnik - po kilku dniach od centrali info do małpki, że zabraniają gadania o niej. A Mati wcześniej ostro się odpalił i gdyby nie nakaz to mogło być ciekawiej. Chciałeś przykład to masz wiec nie pitol o jakimś "tłumaczeniu".
  • Odpowiedz
@plazut: Pytasz kto uruchomił Tigera? SEBCEL. Poza tym jak ktoś cały czas mówi małpce co ma robić i o kim gadać i sam steruje kukiełką która słucha się to co ty chciałeś za wkrętki mieć jak właściciel na siłe mówił że " teraz to będzie nudny melin ja już tego dopilnuje". Jak ci się nudziło od dwóch lat tak jak napisałeś to było napisać bo Azbeta zeby popuścił lejcy uszatkowi
  • Odpowiedz
  • 3
Pytasz kto uruchomił Tigera? SEBCEL

@FanonFanonski: Sebcel nie ma kompleksu Azbeta - a o nich pytałem. A2 Sebcel udowodnił że "trauma karteczkowa" jest tylko w ograniczonych głowach.
  • Odpowiedz
@plazut: no a czemu akurat wymyśliłeś sobie żeby to pominać? Akurat to jest konkretny przykład ktory obala twoja narracje dlatego
akurat sobie wymyśliłeś zeby to pominać, wytłumacz bo nie rozumiem? Ciebie też boli ta afera karteczkowa czy jak?
  • Odpowiedz
@KWINTO_TV: AZBET daj spokój :) wystarczyło napisać a już od razu wyskoczyłeś ze "swoim zdjęciem" by udowadniać. Czym to rożni się od sterowania uszatkiem :) jak kukiełka. Poza tym każdy wykopek wie że Menel znów jest robiony że Azbet nie jest z Merry, Merry teraz kumplea Tigera i Kobry i znów będą zbierać materiały itd.
  • Odpowiedz
  • 3
każdy kto bezpośrednio ingeruje w życie melinów jest szmatom do podłogi, ha tfu na was wykopowe qurwy

@maroLem87: I z tego powodu wykopki z "kompleksem Azbeta" nie mogą nic sensownego zrobić, pozostają im płacze na tagu.
  • Odpowiedz
poziom na tagu tak drastycznie spadł

@plazut: O tak. Niewielu kreatywnych użytników pozostało na tagu. No sory że tak mówię ale setki wpisów homoseksualnego lobby piszącego tu ciągle o stosunkach analnych czy innych homoseksualnych zachowaniach w ogóle nie jest śmieszne.
  • Odpowiedz
@FanonFanonski: Karteczki byly spoko jak chcieli sie pod to podłączyć,gdy sie okazało, że Gertruda a nie siostra wyginamdodrawska to nagle karteczki okazały sie zle xd tutaj nawet nie ma co w jakąś polemikę wchodzić bo zaraz i tak usłyszysz,ze azbest wygrał bo dymał z happymealem przez pół Europy.
  • Odpowiedz
  • 0
no a czemu akurat wymyśliłeś sobie żeby to pominać?

@FanonFanonski: Bo na tapetę wziąłem aktywistów tagowych z kompleksem Azbeta, Sebcel do nich nie należy. Jednocześnie udowodnił że można, pokazał wartość mimo tego. Na jaką nie byli zdolni przez dwa lata...
  • Odpowiedz
no a czemu akurat wymyśliłeś sobie żeby to pominać? Akurat to jest konkretny przykład ktory obala twoja narracje

@FanonFanonski: Sprawa z karteczką i narosłe potem opowieści o zmianie imienia czy zakazie faflunienia są tylko kolejnym przejawem megalomanii Grubgrubej i jej centrali 10N. Centrala 10N orzekła przykładowo że Azbest z Mery Mery przyjechali do melinów aby ich przed nimi ratować. W głowie nie powstała im myśl że mógł to być zbieg
  • Odpowiedz
  • 2
ostatnio dobry troll to był #sebcel ale centrala doniosła do Tigera żeby się nie dał popuścić

@Nicolaus_Steno1: Na wszystko wytłumaczenie "centrala..." Akurat wiem jak to się skończyło, Seba zobaczył że jest podpuszczany starymi filmikami bonza i dał sobie spokój bo ma ważniejsze biznesy. Ale przecenianie wpływu Azbeta jest powszechne, to wygodne, daje możliwość z miejsca wszystko uzasadnić bez głębszej rozkwinki.
  • Odpowiedz
@maroLem87: W Twoim świecie być może relacje polegają na byciu przydupasem i Panem a obrzydliwe fotki są obiektem pożądania. Przypuszczam że robisz tu projekcję swojego systemu wartości na mnie. A ja jestem normalny.
  • Odpowiedz