Wpis z mikrobloga

@PSY_DELIC: faktycznie ceny w gore a burger sie skurczyl? Dawnooooo nie bylem tam. No i Agora ma w tym udzialy, takze nie, lewakow niw wspieram. Szkoda ze pasibusa na lampeduzie nie otworzyli by karmic czarnuszkow za darmo.
  • Odpowiedz
@marsjanin2012: jak weszło nowe menu to zrezygnowałem z pasibusa przez wielkość porcji i ceny
Niedawno postanowiłem dać im ostatnią szansę.
Burger za ponad 30 zł był wielkości cheeseburgera z maka. Mimo, że smaczny to zdecydowanie nie warty tych pieniędzy.

Generalnie zastosowali trick, że jedzenie podają teraz na takich maluteńkich tackach, żeby zrobić wrażenie że jedzenia jest więcej.

Kiedyś pasibus to był mój burger pierwszego wyboru, a obecnie nawet nie myślę,
  • Odpowiedz
@marsjanin2012 Jadłem kilka miesięcy temu i rozmiar wydawał się zgadzać. Nie będę pisał o jakości i smaku bo to subiektywne, ale wydaje mi się, że przy podobnej ilości mięsa walą więcej dodatków i to robi robotę (chociaż osobiście nie jestem fanem burgerów których nie da się zjeść przy użyciu rąk i gęby, a przy tym nie u----ć się jak świnia.
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: aha beka z tych co w ogole sledza i komentuja profile takich firm, calkiem mozliwe ze komentuje jakis student z agencji markeingowej ktora prowadzi profil i ma w dupie ta robote, wpisze jakis z-----y post "pokaz nam fotke" i wysle. Ludzie to plusuja, jaraja sie. Za tydzien pewnie bezdzie post ze zdjeciem burgerow "szef kuchni poleca na swieta, a u was co na stole?" i ludzie beda odpisywac. Jak
  • Odpowiedz
Od kilku lat jest słaby, teraz mały. Trafiłem już 2x na beznadziejną obsługę (z max 15min na burgera zrobiło się 45min). Zero przepraszam, zero info, że się przedłuży. Nie polecam.
  • Odpowiedz
Sama prawda, byliśmy z mężem jakieś pół roku temu. Cena ? 45 PLN za burgera i frytki, nie żeby coś, ale to było takie tyci, tyci, że zjadłam go i nawet nie poczułam, że już jest po obiedzie. Zwyczajnie to nie ma sensu, za 45 PLN to w takim Mc Donaldzie zjadłabym kilka burgerów, a miała to być lepsza alternatywa. Na prawdę nie wiem kto tam jeszcze chodzi.
  • Odpowiedz
  • 1
@PSY_DELIC mnie w tym komentarzu rozbawiło głównie to że ktoś zaprosił szefa na wrocławski przysmak do galerii magnolia.
A po ujednoliceniu rozmiaru burgerów w pasibusie zrobiły się małe i jest to fakt
  • Odpowiedz