Aktywne Wpisy
stanley___ +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
#frajerzyzmlm #jedzenie71 #wroclaw
Niedawno postanowiłem dać im ostatnią szansę.
Burger za ponad 30 zł był wielkości cheeseburgera z maka. Mimo, że smaczny to zdecydowanie nie warty tych pieniędzy.
Generalnie zastosowali trick, że jedzenie podają teraz na takich maluteńkich tackach, żeby zrobić wrażenie że jedzenia jest więcej.
Kiedyś pasibus to był mój burger pierwszego wyboru, a obecnie nawet nie myślę,
A po ujednoliceniu rozmiaru burgerów w pasibusie zrobiły się małe i jest to fakt
@masonios72: zaznacz to co sam napisales i daj szukaj w google np pod prawym myszy, o kufa 9h temu byl news ze zmiana sie szykuje
https://retailnet.pl/2024/03/22/ruszyly-negocjacje-w-sprawie-sprzedazy-przez-helios-udzialow-w-pasibusie