Aktywne Wpisy
AyDeeKay +7
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Sark +15
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.3% (157)
- Ko 29.3% (728)
- Kofederacja 42.6% (1059)
- Trzecia Droga 7.3% (181)
- Lewica 14.6% (363)
Co uważacie? Ile powiedzieć?
Czy taka rozpiętość nie jest za duża?
Dla mnie i tak dadzą dolną granicę a wyższe są po to by przyciągnąć seniorow
#pracbaza #programowanie #programista15k #korposwiat #pracait #zalesie #informatyka
Czytałem że kiedyś senior przechodził przez rekrutację ale dawał niska stawkę wiec nie brali go
@420_3 Poza widełkami jestem
Co Lepiej powiedzieć
nie chce mi sie wertowac Twoich postow :) stad takie pytania
dev it java fullstack 2.5 roku
No to jasne że zalezy w jakim jest stanie i jak bardzo chcesz sprzedać, jak jest igła i nie chcesz sie znim rozstawac to wystawiasz za 17k a jak jest strrucel i potrzebujesz szybko kasy to za 9k. My przez internet nie ogarniemy jak jest
@elozapiekanka: Jak się zmienia pracę w IT to podwyżka 100% powinna być, więc wołaj tyle żeby finalnie zejść na te 18k.
Może na b2b prędzej
Generalnie to jest dobra strategia, żeby posiedzieć z pół roku dając z siebie 120% i iść po podwyżkę jak już jesteś wdrożony w system i faktycznie posuwasz projekt do przodu. Takich pracowników szkoda tracić i jak dobrze pójdzie, możesz iść