Aktywne Wpisy

mamamarcina +55
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +16
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

Co z zielonego ładu aktualnie obowiązuje w rolnictwie?
@mentari: tak, jasne xD
Ja się nie dziwię, że małorolni albo bezdzietni tak robią, bo to po prostu dobry biznes dla nich.
-nie widzą związków przyczynowo-skutkowych dla bardziej złożonych rzeczy niż wuda=kac
-z doświadczenia wiem że ich ulubiona inwestycja to bmw/audi inny wieśniakowóz w leasing
-onucostwo, fakt że lider protestu jest znanym skarpetosceptykiem powinien dać pozwolenie na pacyfikacje tych protestów
Najsmutniejsze jest chyba to że ludzie wierzą że ta banda kretynów robić to z troski o nasze zdrowie bo przecież nawet bez regulacji
Dla nich od zawsze cała UE jest be i niepotrzebna, ale dopłaty to już dobre są. A w ogóle to Niemiec całą ziemią wykupi za grosze.
Akurat w tym przypadku ROLNICY mają racje i jest pełna zgoda, bo to co na papierze nie pokrywa się z rzeczywistością.
Dokształć się, poznaj historię zmian, problemów rolników w całej Europie, historię ochrony rynków wewnętrznych państw to zobaczysz o co jest ta walka i dla nas konsumenta końcowego ważne jest dobro Polskiego Rolnika.
PiS w mediach był antymigracyjny a
@maradero: tak. Dokładnie mam takiego kolegę i to na niezłym stanowisku. Skończ bronić rolasów, bo większość to, jak pokazały te blokady, samolubne, sterowalne pachołki, idące po linii najmniejszego oporu.
Komentarz usunięty przez moderatora