Wpis z mikrobloga

@NaRaBeK: kurcze ale ta działka była ładna i zadbana, czysta... A teraz? Jeden wielki syf, zniszczona szklarnia, wiaty chyba tez juz nie ma pod samochod. A dajta spokoj... ludzie ktorzy mu to sprzedali mam nadzieje ze nie ogladaja jego filmow
  • Odpowiedz
  • 6
@andref7: No dokładnie było czysto, ładne i zadbane, a teraz jeden wielki składzik i graciarnia... szkoda. No ale juz nie będziemy oglądać zmian na działce.
  • Odpowiedz
@andref7: @NaRaBeK Kiedyś się zapytałem na live o tą szklarnie. Tak się nią jarał na początku, a później przerobił na siłownie - oczywiście nie odpowiedział.

Wiata na samochód chyba jeszcze jest, pod nią ciął te panele od doktora XD
  • Odpowiedz
@swinkapl: faktycznie taka fajna działeczka na sezon coś pięknego. W dodatku masa miejsca. No ale jedni docenia na relax fajna utopie inni natomiast wolą tam biegać z goła dupą realizując mokre hipisowskie sny rujnując ów miejsca
  • Odpowiedz
@NaRaBeK: ja j---e, aż boli jak się to ogląda i wie jak teraz wygląda ta "działka"
rewelacyjna altana z kominkiem i wędzarnią, znakomite miejsce do relaksu zmieniona na skład śmieci, płyt, desek, części od łóżek
wiata na samochód zastawiona innym śmieciami tak że nie da się pod nią wjechać.
piętro domku w którym Janek chciał nocować z kobietami (xDDDD) i mógł mieć cały dół do życia zmienione na kolejny skład
bardzomalyczlowiek - @NaRaBeK: ja j---e, aż boli jak się to ogląda i wie jak teraz wy...
  • Odpowiedz