Aktywne Wpisy
synadama +57
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.

źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz
farbowanylisek +38
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍
-Pingwin se siedzi w UK, pytanie czy w areszcie czy może we własnej norze,
-Gargamel po prostu wyłączył se kompa,
-Dubiel czeka na moment aż wrócić,
-Boxdel to se trochę popłakał i co najwyżej stracił na mieszkanie co kupił młodej za nagłą zmianę narracji,
-Fagata OF i ogólnie dobrze się bawi,
-Lexy pomimo bycia blisko Stuu i przebywania na evencie w Energylandii gdzie Michał Gała zgwałcił laskę co ponoć wiedzieli inni tam przebywający dalej się dobrze bawi robiąc patologiczne walki,
-Błoński podobnie, jego to nawet nie drasnęło,
-Vertez se zniknął i pewnie też się zaszył w swojej norze,
-Michał Gała miał mieć sprawę ale o wyniku i przebiegu cichutko,
Reszta pajaców co się przewijała również spokój. Tyle zamieszanych, codziennie nowe afery i co, nikt by nie wspomniał nigdzie że kogoś zatrzymali itd? No mi jakoś ciężko w to uwierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma #cloutmma #patostreamy #wardega #konopsky #polskiyoutube #youtube #afera #wataha #polska
źródło: obraz_2024-03-18_013552999
PobierzWargęga:
- przehandlowanie pandory na 1,5mln zł za walke
- 1mln w donejtach
- +700k
źródło: Screenshot_314
Pobierzźródło: Screenshot_19
Pobierz