✨️ Obserwuj #mirkoanonim W naszym biurze zatrudniono dziewczynę do papierków. Taka wesoła 30-tka po przejściach. Inteligentna, ale zgrywająca idiotkę. No wiadomo jaki typ - empatyczny ( ͡°͜ʖ͡°). Moim zdaniem psychiczna. Problem w tym, że się mocno atencjonuje ciałem. Nie za często, ale na przykład opiera się o biurko czy staje przy oknie i wypina porządnie dupsko. Co ciekawe, zazwyczaj w moją stronę. Czuję, że to manipulantka. Kierownictwo stare chłopy, to są dla niej bardziej mili, a dziewczyna zaczyna sobie na coraz więcej o----------a w robocie.
Co byście zrobili takiej wyrafinowanej pannie by się ogarnęła, bo widzę, że posuwa się coraz dalej i będzie problem jak przez jej zachowanie kierownictwo zacznie być stronnicze. Żartem albo po chamsku, wszystko jedno.
W naszym biurze zatrudniono dziewczynę do papierków. Taka wesoła 30-tka po przejściach. Inteligentna, ale zgrywająca idiotkę. No wiadomo jaki typ - empatyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Moim zdaniem psychiczna. Problem w tym, że się mocno atencjonuje ciałem. Nie za często, ale na przykład opiera się o biurko czy staje przy oknie i wypina porządnie dupsko. Co ciekawe, zazwyczaj w moją stronę. Czuję, że to manipulantka. Kierownictwo stare chłopy, to są dla niej bardziej mili, a dziewczyna zaczyna sobie na coraz więcej o----------a w robocie.
Co byście zrobili takiej wyrafinowanej pannie by się ogarnęła, bo widzę, że posuwa się coraz dalej i będzie problem jak przez jej zachowanie kierownictwo zacznie być stronnicze. Żartem albo po chamsku, wszystko jedno.
#logikarozowychpaskow #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@colod: lepiej chyba jednak rozwiązanie umowy o pracę za porozumieniem stron