Aktywne Wpisy
arysto2011 +4
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.
Its-a-Me-Luigi +24
#nieruchomosci #oswiadczenie
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
INFORMUJĘ NIE BĄDŹCIE DAWCAMI KAPITAŁU!!!!!
Powiecie mi,że index przecież teraz urósł, to ja wam powiem, że to było do przewidzenia wynikało to z czystego AT, teraz po prostu poszło bo zrobiło odwróconą głowę z ramionami. A teraz uważam,że lecimy sporo w dół
Czytajcie pomiędzy wierszami, czytajcie artykuły, wyciągąjcie wnioski, myślcie krytycznie, nie bądźcie ignorantami.Nie wierzcie w te farmazony.
Od zawsze mówię, że gardzę Muskiem to jest złotousty pasterz który was zaciąga na rzeź, nauczyliście się wykupować każde dołki, to teraz jesteście za to karani. Tu są lunatycy co wierzą, że Tesla sobie gdzieś fruwa w kosmosie :) także o czy my tu mówimy
Słyszeliście co dzisiaj opowiadał Janet Yellen? udało jej się w końcu w pewnym momencie powiedzieć prawdę
https://wykop.pl/wpis/75433533/posluchajcie-tego-bo-mocno-na-glowe-upadla-choc-w-
Oczywiście są postacie co im się udało zarobić na Tesli tylko, że im po prostu się udało w to wejść na samym dole w trakcie Covidu, gdzie nawet małpa by zarobiła, bo wszystko rosło. Teraz zaczyna się poważne granie, trzeba myśleć
#gielda #ekonomia #finanse #polityka #tesla