Aktywne Wpisy

thorgoth +358
W tym wpisie są odniesienia do przemocy seksualnej wobec nieletnich. Jeżeli jesteś wrażliwy/wrażliwa na tego typu treści to zrezygnuj z czytania.
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało

źródło: smd
Pobierz
Hejka Mirki,
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.
Nie ma nic lepszego niż praca u polskiego Janusza.
Więcej zdjęć we wpisie.
https://x.com/samoniniko/status/1768180112858501592?s=46&t=m4xgLKFgqFafJXbRTotN1Q
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://twitter.com/samoniniko/status/1768215906914533381
źródło: Screenshot 2024-03-14 at 11-35-36 Petrichor w serwisie X „Właściciel firmy do mnie napisał że skieruje moje screeny do ich kancelarii prawnej. Że mają teraz hejt na firmę przeze mnie a ja nawet nie podałam nazwy fi[...]
Pobierz@hanma: Pani Gosia to najgorszy typ pracownika bo dzięki takim takie Januszexy działają dalej.
Wie że to nie powinno działać a i tak naprawia co się da by tylko jakoś to wyglądało.
Swoją wiedzę i zaangażowanie gdyby wykorzystała w normalnej firmie ktoś by to docenił.
o kuwa xD
@niewiempoco: skansenem jest uważanie, że Adobe jest niezbędne, aby być profesjonalnym.
Adobe jest rozbudowane, ale podstawowy pakiet CC to koszt 78 Euro / miesiąc, co daje ok 400zł miesięcznie brutto, a 4800 zł w ciągu roku (ceny) . I ew. nie
To sobie reklamę zrobili :D
@lukiboss: Ja nie pracuję w korpo, a firma jeszcze sama zachęca, by jeden dzień pracy w tygodniu poświęcić na naukę i rozwój. Tylko ludziom nie zawsze się chce.
@tak-nie-wiem: Mały biznes k---a xD na grupie 29 osób zakładam że pracowników xD no faktycznie nie stać go na adobe xD
Mały biznes to masz jak sobie klepiesz wizualizacje sam, a nie jak
@lukiboss: ja siedzę już ponad rok i chyba dalej przynoszę straty jak policzę na ile szkoleń mnie wysłali. No ale mój amerykański janusz rozumie, że dobrego specjalistę wychowuje się kilka lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)