Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +176
Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
Mirki, rok temu zdradziła mnie dziewczyna, była to moja pierwsza partnerka, aktualnie mam 21 lat, od tamtej pory jakoś nie mam ochoty poznawać nowej dziewczyny, nie chce mi się zaczynać wszystkiego od nowa. Od kilku dni chodzi za mną pomysł, żeby pójść na #divyzwykopem , w sensie nie mam jakiegoś parcia, ale chciałbym zobaczyć jak to jest z inną laską niż moja ex, a z drugiej strony wstydzę się za to płacić. Myślicie, że gdybym poszedł to mogłoby to jakoś wpłynąć negatywnie na moją psychikę? #roksa #s--s #pytanie #kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
──────────────
@mirko_anonim: Jedzenie też nie, dopóki go nie brakuje. Zdrowy chłop w kwiecie wieku potrzebuje zaruchać od czasu do czasu i koniec kropka.
może kierujesz się w swoich osądach swoim wcześniejszym przykrym doświadczeniem? Nie każda kobieta to ściera, większość ludzi jednak nie zdradza, pochodź trochę
@mirko_anonim: ta
Komentarz usunięty przez moderatora