Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +133
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
klewerewel +14
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Nigdy więcej.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli
Agentura afrykańskich pastuchów.
@hoodoovoodoo: Kiedy tak było?
No to że prymas i wielu biskupów byli częścią targowicy, papież nakazywał powstańcom posłuszeństwo wobec zaborców itd.
W skrócie, miała ona duży udział w jej zwalczaniu.
PS. Jakieś źródło? Ale nie typu kronika Prokosza itd...
@swiadomy_anakolut: :O Nie wiedziałem, że jeszcze w latach 60' w kościele modlono się po łacinie :O Zapytam ojca czy pamięta jeszcze Pater noster xD
Kroniki Thietmara - polecam, Prokosza bym nie śmiał przywoływać.
Jak również obserwację świata wokół i porównanie lokalizacji kościołów i katedr katolickich ze znanymi miejscami kultu tradycyjnego, świętych a bóstw i duchów, obchodzonych obecnie powszechnie katolickich świąt, a wypartych świąt słowiańskich.
Żeby nie szukać też jakoś bardzo daleko, poczytaj o tym
Trochę
@taki_typa: powinien pamiętać.
@Roess: No... wtedy się zaczęły. Przywódca plemion został "królem", a rola "samorządów" praktycznie zaniknęła. ;)
Niezły wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°) Voltaire dobrze gadał, że ani to święte, ani rzymskie, ani cesarstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie