Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +412
Minieri +646
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
Nigdy więcej.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli
- katechetka w 1 klasie podstawowki, ktora opowiadala nam, ze po kogos przyszedl diabel, bo zdeptal chleb
- ksiadz przygotowujacy nas do komunii, wiecznie drący morde. Pamietam, ze jako 8latek trząsłem sie ze strachu kiedy wychodzilem na srodek klasy, zeby zaliczyć modlitwy
- katechetka w klasach 3-6, opowiadająca, ze umie wywolywac duchy, ale nam nie powie jak bo zle sie to skonczy, wiedziala tez np jak wygląda pieklo
- ksiadz w gimnazjum, lekcje polegaly na wpisaniu tematu katechezy do zeszytu i potem juz zajmowal sie sobą a my sobą
- katecheta w liceum, bardzo mily czlowiek, lubiłem chodzic na jego zajęcia, bo bylo po prostu zabawnie, na koniec wszytskim wpisywal szostki. No ale jesli chodzi o samą religie to nic nam
Wywalić religię katolicką ze szkół i nie dopuścić żadnej innej religii w szkołach także. I nie przesadzać z propagandą LGBT także, oczywiście. Pare wzmianek na biologii czy edukacji seksualnej wystarczy. Trzeba skupić się na głównej seksualności człowieka.
@galicjanin: Kościół prędzej się zesra, niż odpuści sobie
Komentarz usunięty przez autora