Wpis z mikrobloga

Kiedyś to produkowali zabawki... Jak nie jakieś gadżety w gazetce "Kaczora Donalda" a już ""B---a śmierdziuchowa" przebiła wszystko, gdzieś koło roku 2004 a jeszcze wcześniej firma EPEE wypuściła "śmierdzele" gdzie uczniowie robili sobie jaja z tymi zabawkami smrodząc w szkole...( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nostalgia #gimbynieznajo #heheszki #lata90 #polska
wakxam - Kiedyś to produkowali zabawki... Jak nie jakieś gadżety w gazetce "Kaczora D...

źródło: zabawki

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wakxam: pamiętam, że jak byłem dzieckiem to serio wierzyłem że tą drukarnią forsy będę mógł sobie drukować pieniądze ale się rozczarowałem
  • Odpowiedz
Kiedyś to produkowali zabawki... Jak nie jakieś gadżety w gazetce "Kaczora Donalda" a już ""B---a śmierdziuchowa" przebiła wszystko, gdzieś koło roku 2004 a jeszcze wcześniej firma EPEE wypuściła "śmierdzele" gdzie uczniowie robili sobie jaja z tymi zabawkami smrodząc w szkole...( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wakxam: Teraz mam wrażenie, że wszystkie zabawki muszą być ugrzecznione, bezpieczne i edukacyjne. Pamiętam jakie oburzenie społeczne wśród niektórych wywoływały te śmierdziele ogólnie
Cztero0404 - >Kiedyś to produkowali zabawki... Jak nie jakieś gadżety w gazetce "Kacz...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-03-10_121026_www.google.com

Pobierz
  • Odpowiedz