Wpis z mikrobloga

Piotr 25 Okolice Koszalina/Zachodniopomorskie

Zgłoszenie eca5145a239e777b z dnia 2024-10-01 20:52:15

Imię: Piotr
Miejscowość: Okolice Koszalina/Zachodniopomorskie

Kim jestem?
Student, który w tym roku kalendarzowym kończy naukę. W międzyczasie pracuję dorywczo. Powoli staram się o docelową pracę. Trochę introwertyk, lecz jak znajdę drugiego rozmówcę to chętnie wysłucham to co ma do powiedzenia, a i sam podejmę rozmowę. Spokojny chłopak, który skupia się na pozytywach życia. Myślę, że w wielu kwestiach jestem dość tolerancyjny, lecz jak wiadomo, niektóre sprawy też mają swoje granice, wówczas staram się odpowiednio zareagować do sytuacji.

Wygląd
185 cm wzrostu, około 80 kg wagi, ogólnie dość szczupły. Noszę okulary, lecz planuję poprawić sobie wzrok. Bez okularów uwidaczniają się lekko azjatyckie rysy oczu (kolor zielony), niektórzy mówią, że wyglądam trochę jak Chińczyk. Nie noszę zarostu. Włosy ciemne, krótkie, brak tatuaży.

Zainteresowania
Różne, głównie historia, polityka, militaria, sport, geografia, podróże, urbex, antyki, sztuka, literatura. Kolekcjonuję historyczne artefakty, może kiedyś doczekam się swojej mini wystawy historycznej. Czasami zaskakuję ciekawostkami o których nikt nie miał pojęcia. Jeżeli drugi rozmówca zainteresuje mnie czymś nowym, to chętnie wysłucham jego przemyśleń, ale również obadam temat. Lubię śmieszkować :D, humor mam dość internetowy, tak więc memy mile widziane.

Czego oczekuję?
Ciekawej znajomości (na początek), w której każda rozmowa oraz aktywność będzie interesująca dla nas. Tym samym oczekuję wyrozumiałości, szczerości, pozytywnego myślenia, trzeźwej oceny, dystansu, zaufania. Myślę, że odwzajemnię się podobnymi wartościami. Jeśli chodzi o bliższy związek to jeśli coś zaiskrzy, to jestem na tak. Fajnie by było, gdybyś miała ciekawe hobby, którym mogłabyś się pochwalić, a przede wszystkim była z tego zadowolona.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Spontanicznie jedziemy na wycieczkę po okolicach, lub na drugi koniec kraju. Kiedy indziej, leniuchujemy cały dzień się w domu. Jestem skłonny na różne aktywności sportowe (rower w szczególności). Tak naprawdę to każdy dzień jest idealny, nawet taki w którym nie wszystko idzie po naszej myśli. Wiele zależy od wspólnych decyzji, jestem otwarty na wszelkie pomysły.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub - wiele zależy od drugiej połówki, myślę, że wypracujemy wspólną decyzję.
Dzieci - również, chętnie posłucham drugiej połówki na ten temat, ja nie mam nic przeciwko.
U----i - nie toleruję palenia oraz narkotyków, a-----l piję stosunkowo rzadko, ale akceptuję.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonyokolicekoszalina/zachodniopomorskie #mirekszukamirabelki
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dużo byś znalazł ale palących. Nie akceptując tego że dziewczyna pali będziesz sobie singlem.

@obeznany: Każdy zdroworozsądkowy człowiek wolałby być singlem niż potem całować się z popielniczką.
  • Odpowiedz