Wpis z mikrobloga

Co ja mogłem zrobić źle, nawet w rozmowie mówiłem jej, że przerwy od zajęć są dla mnie problemem

@mirko_anonim: ale co niby źle, zwyczajnie jej powiedz że ci się podoba i czy nie pójdzie na kawę - konkretnie takie pytanie zadaj i tyle, albo Ci powie że ok spoko i będziesz zadowolony, albo ci powie "sorry mam chłopaka, lubię cię ale to nie to" i też już będziesz wiedział na
  • Odpowiedz
@Dietetyq: ale o chyba właśnie pisze że zależy mu na koleżance jako znajomej bo czuje się samotny. Autorze jeśli o to Ci chodzi to jej zaznacz może że tylko o kolegowanie i pogadanie czasem chodzi, bo prędzej myślę że ona się boi że będziesz ja podrywał a nie jest zainteresowana. Ja bym tak pomyślała gdyby mnie zagadywał jeden pojedynczy facet bez kontekstu grupy, może warto zaznaczyć jaka znajomość Cię interesuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pewnie uznała, że dążysz do związku i za nią łazisz i dlatego trzyma dystans. Czasem faceci gadają, że oni niby nic nie chcą, a i tak idzie wyczuć, że próbują urobić dziewczynę, by ja wykorzystać w wiadomym sobie celu. Nie wiem, może ty jesteś wyjątkiem od reguły.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: laski lubią pomagać w sprawach damsko-męskich, powiedz jej, że nie masz żadnej koleżanki a chciałbyś poznać punkt widzenia kobiet i czy by Ci w tym pomogła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kucharzpiekarznekromanta Ja nawet nie mam tutaj konta. Właściwie to regularnie przeglądam tylko klasykiniepoprawnejmuzyki. Mam dość ambitne plany po studiach i konto natakim portalu mogło by mi zaszkodzić. Facebooku używam tylko do studiów a komentarze na youtube piszę pod własnym nazwiskiem i zawsze merytorycznie.
@ lubiejescfrytki Też tak podejrzewam, tylko chciałbym jej powiedzieć na żywo, że tak nie jest. Mam problem z pisaniem na messenger, z nią czy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Cześć.

Zacznę od końca:

Poza rodziną i tymi kolegami nie mam z kim porozmawiać, przez tę #samotnosc nawet wyjścia do lekarza są dla mnie urozmaiceniem
  • Odpowiedz