@gokusan: Jpdl. Masz okazję do rozmowy. Z drugiej strony musi być tam ciekawie. Chyba najlepsze środowisko do wyjścia z przegrywu. I jeszcze jedno nikt ci nie każe wręczać jakiegokolwiek kwiata.
@gokusan: jak można mieć objawy introwertyzmu skoro to typ charakteru a nie choroba. Ja wiem że to teraz w modzie jest ale ludzie introwertyczni wcale nie mają problemów w kontaktach z ludźmi tylko po prostu wysysa to z nich szybko energię i nie czują potrzeby kontaktu.
@dudurudu nadal twierdzę pod padam pod obie te definicję. Bo wśród znajomych jestem bardzo otwarty i nie mam problemu rozmawiać czy się spotkać choć nie jestem duszą towarzystwa, a jednak bardzo mnie wyczerpuje taki kontakt. Potem potrzebuje sporo czasu dla siebie by się zregenerować.
@gokusan polecam mieć w dupie baby z pracy a jak się zaczną upominać o prezenty to zapytać czy czują się aż tak bardzo niedocenione przez faceta w domu. Jak im własny chłop kwiatka nie chce kupić to obcy na pewno powinien xD
@gokusan: czy to takie trudne wejść i wręczając kfiotki mówić "Hej, hej, drogie panie. Z okazji waszego święta szczęścia, hajsu i cierpliwości". Już pół biedy, że masz gotowy podarek. Co innego gdybyś był sam i musiał ogarniać jeszcze kupno upominku.
@gokusan: może i jesteś introwertykiem, ale to nie ma żadnego związku z tematem, bo introwertyzm nie ma wpływu na strach przed kontaktem z ludźmi. więc nie rozumiem, po co o tym wspominasz w tym kontekście. chyba tylko po to, że "introwertyzm" ładniej brzmi niż "nieśmiałość/fobia społeczna".
@gokusan: jesteś samotnym niebieskim w stadzie różowych. One o Ciebie rywalizują dla samej nawet dla samej rywalizacji a ten narzeka. Masz dziś okazję do bzikania nie s------l tego ( ͡°͜ʖ͡°)
może i jesteś introwertykiem, ale to nie ma żadnego związku z tematem, bo introwertyzm nie ma wpływu na strach przed kontaktem z ludźmi
@chloptomabycchlop: przeglądając fora dla introwertyków odniosłem inne wrażenie. Znacząca część tematów dotyczyła problemów z kontaktami z ludźmi, nieśmiałością / lękiem społecznym. Tak jakby, osoby introwertyczne mają znacznie większą szansę mieć fobię społeczną niż osoby ekstrawertyczne.
@gokusan to nie introwertyzm tylko #fobiaspoleczna
I jeszcze jedno nikt ci nie każe wręczać jakiegokolwiek kwiata.
źródło: Introwertykalni-introwersja-a-aspolecznosc-1024x1024
Pobierz@colod: z jamnikowo cucold club nie można się wypisać #pdk
@gokusan chłopie nic nie rób, po co? Powiedz że po prostu składasz życzenia swojej dziewczynie i tyle itp.
@chloptomabycchlop: przeglądając fora dla introwertyków odniosłem inne wrażenie. Znacząca część tematów dotyczyła problemów z kontaktami z ludźmi, nieśmiałością / lękiem społecznym. Tak jakby, osoby introwertyczne mają znacznie większą szansę mieć fobię społeczną niż osoby ekstrawertyczne.