@andbatros: jak widze woke (czyli prawie wszystko teraz) to nie oglądam, nie kupuje, nie gram i wyrażam dezaprobate. Wystarczy 5 lat wspólnego działania w taki sposób, może dekade jak blackrock bedzie uporczywy i wróci normalność. Ale podstawa to nie kupować i oceniać negatywnie.
@andbatros obejrzałem trailer, jest o wiele lepszy niż pierwszy. Wygląda lepiej i podobniej do gry. Nawet nie zwróciłem uwagi na takie rzeczy jak baba główna rola czy gość czarny, dopóki nie będzie jakiegoś woke w serialu to nie ma co krytykować. Fajnie się zapowiada ten szeryf ghoul. Mam nadzieje, ze jednak wypali i trzymam kciuki
@andbatros Zaraz, skoro biali nie mogą utożsamia z czarnym bohaterem, to lewica ma rację, kiedy mówi, że reprezentacja jest ważna, bo wychodzi na to, że czarni też się nie mogą utożsamić z białym.
ale macie urojenia XD to nawet nie jest woke, chcecie już wystawiać negatywne oceny serialowi którego nawet nie widzieliście XD sam trailer niczego nie narzuca.
źródło: comment_2QoQ1YScoSWfSC1svwNilgLBcfcgzbyx
Pobierz@Pabick: Małpy się jeszcze nie nauczyły, że baby same sobie nie włączają takich filmów/seriali? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011032
Pobierzto nawet nie jest woke, chcecie już wystawiać negatywne oceny serialowi którego nawet nie widzieliście XD
sam trailer niczego nie narzuca.