Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=HGt6SIW3CFU&list=PLeLu1W0mBDJ8djlU0aOa7f2SMpFehBhC-&index=15 Mogłaś moją być
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu naważono
Mogłaś moją być
Przy zgłuszonym odbiorniku
Aż po blady świt. Myślałem o Jolce, ale ogólnie Gubernator nie dałby sobie zrobić takiej krzywdy jak pan od autobusu z petrodolorami itd. Łysa nie Fagata i nie Marta Linkiewicz, Caroline De. Stąd takie skojarzenie wczorajszego niewinnego ,,hej” w media markt. Ból się włączył, większy zakwas niż po dźwiganiu hantli i innych rzeczy na sportowym produkcie stojącym na strychu. Jednak jutro Dzień Kobiet, więc życzę wszystkim czytającym, w 99,9 % płci męskiej, aby Dzień Kobiet, nie był naszym świętem w sensie bycia pożywieniem czarnej wdowy i aby nam się nigdy nie zdarzyło stracić 100 000 papieru lub mniej, ale stracić dużo. Good luck panowie! PS Marcinie jak czytasz, hasło Komuno wróć pewnie nie raz słyszałeś od mamusi Haliny za jej życia, ale hasło Kamilo wróć nie będzie, Kaśka została zaakceptowana przez tag;) #mocnyvlog#
  • 3
@megastulejka: Są dziwne związki Mańka i dzieciak Jarkowy np. Facet co gra w szachy i czyta książki masowo gada dojrzale bierze sobie mańkę co pewnie wolałaby najmana niż jego itd. Fagata i Lizak-miły chłopak, pomagier Mirka w klubie i wyzwolona panna, tak ładnie napiszę, aby nagle ktoś jej za bardzo nie bronił. Ale ja stawiam, że on miał wtedy dużą kontrolę nad tym, aby nie pajacować, trzymać linię w gadce i