Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
patryqo +494
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
Nie, zlecił to Duda (solidarnościowy podnóżek karakana), podpinając się pod protest rolników i za "dodatki" każąc swoim związkowcom wyrywać kostkę brukową i robić zadymy, żeby potem trolle mateckiego i pisowcy mogli spamować internet jak to rolnicy są pacyfikowani przez złego Tuska.
Tam byli Rolnicy i Związkowcy w 90 %.
@Kopyto96: nieironicznie tak, dokładnie tak. I to nie pierwszy raz
@ToJestBezSensu: xD
moi ludzie? o czym ty piszesz
policjantów z marszu niepodległości też nikt nie zweryfikował, co nie znaczy, że nie byli policjantami. Chyba, że każdy może zawijać do policyjnej suki.
Jeśli uważasz, że tajniak jest tak prosty do zweryfikowania, to jesteś po prostu mistrzem wywiadu i powinieneś zajmować się tym zawodowo. Ci ludzie chcą pozostać incognito, ale
@ToJestBezSensu: służę pomocą, oto te nazwiska:
Paweł Nowacki
Krystian Nowogórski
Sławomir Karczewski
Domink Kowal
Sebastian Wykopowy
Czekam aż ich zgłosisz na prokuraturę xD
Nikt ci nie da nazwisk, nie na tym polega tajniacka prowokacja, że na drugi dzień latają dane prowokatorów w necie.
Jeśli masz nagranie jak np policjant odrzuca kamień w stronę protestujących (co jest niedopuszczalne) I ludzie to komentują i przekazują dalej, to nie znaczy, że każdy zna tożsamość takich ludzi. U mnie w mieście ukaranie takiego policjanta zajęło jakieś 5 lat.
Zapomniałeś o tym orędziu Kaczyńskiego gdzie wzywał kiboli na pomoc? Ale się nie liczy bo nie XD
nie, w całej Polsce ludzie protestowali, pisowcy konfiarze i kibole to blokowali gdzie mogli. Nawet kogoś tam pobili i kogoś zrzucili ze schodów