Aktywne Wpisy

lewoprawo +172
Tak obecnie wygląda Millie Bobby Brown, znana jako Eleven ze Stranger Things. 21 lat.
Ciekawe, kiedy minie ta moda na przesadny makijaż robiący z młodych dziewczyn 40-latki.
#strangerthings #celebrytki #aktorka #seriale
Ciekawe, kiedy minie ta moda na przesadny makijaż robiący z młodych dziewczyn 40-latki.
#strangerthings #celebrytki #aktorka #seriale

źródło: 000KNTGDNPLVMHI5-C322-F4
Pobierz
xmadesio +44
Dzisiaj mija 4 lata odkąd #emigracja do #lodz
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie

źródło: IMG 2412
Pobierz
Swoją drogą ten dekoder to też jest niezły ananas. W zestawie przychodzi nam dekoder i zasilacz. I wszystko ok, tylko że złącze rj45 jest w zasilaczu. Więc w praktyce myślimy że połączymy dekoder po Ethernecie a tak naprawdę łączymy go po ethernecie po to żeby on się komunikował w powietrzu z dekoderem (chyba że w magicznym kablu który idzie od zasilacza do dekodera idzie też połączenie ale jakoś nie wydaje mi się).
#internet #tv #dekoder #upc
@DevSharingan: Weź no pokaż zdjęcie bo aż jestem ciekawy co to tam za ustrojstwo jest.