Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Zamroczony +1484
Czy używanie stacji dokującej podłączonej do laptopa może powodować pogorszenie baterii? Bądź co bądź laptop jest podłączony do takiej stacji kilka dobrych godzin i czy to nie wpłynie negatywnie na jego baterię?
#apple
Charge Information:
The battery’s charge is below the warning level: No
Fully Charged: No
In macOS Big Sur or later, Optimized Battery Charging is designed to improve the lifespan of your battery and reduce the time your Mac spends fully charged. When the feature is enabled, your Mac will delay charging past 80% in certain situations.
Na discussions jest tez masa postów na temat tego czy ciągła praca na kablu ma wpływ na degradację baterii i jaki to wpływ jest
@nalej_mi_zupy: @asdfghjkl: ja tak właśnie mam, 99,9% czasu jadę na stacji dokującej. Ostatnim razem jak wyszedłem z lapkiem i potem doładował mi do 100% to dziad nie chciał zrzucić do 80% i po tygodniu czy dwóch ręcznie rozładowałem go i w końcu
PS: w czerwcu stukną mi 2 lata MacBooka Pro M1:
@pasta_alla_carbonara: Czyli co, on sam Ci ogranicza ładowanie do 80%, tak?