Aktywne Wpisy
Metodzik +2511
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
Czy istnieje jakakolwiek inwestycja z w miarę stałym zyskiem, przyjmijmy na to 1-1,5% w skali miesiąca?
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda
#zakopane #afera #papiezpolakgorykochalwiecplaciniemowzedrogo
Oraz że to była wartościowa i udana prowokacja bo nagrywająca doskonale od lat wiedziała co te miśki robią pod jej domem.
W efekcie żadnego filmiku promującego swoje miasto nie zrobiła bo nie był potrzebny.
Całe nagranie było zrobione rano przed wyjściem
Nigdzie w Aplach nie jest taniej niz w Zakopanem a Twoja cała "mądrość" pochodzi z czytania wysrywów i oglądania memów xD
@arinkao: Wiem, że jesteś z Zakopanego, ale chyba niewiele jeździsz poza tą piękną zimową stolicę? Wiesz ile kosztuje kawa na stoku we Włoszech?
https://zakopane.wyborcza.pl/zakopane/7,179294,29449935,w-zakopanem-drozej-niz-w-alpach-sprawdzilismy.html
Dopiero co w sumie nawet Książulo u was był i pokazał jakie ceny macie nawet za głupie kebaby.
Generalnie jest drogo, brzydko w samym mieście i jeszcze każdy próbuje Cię oszukać.
Najgorsze
@arinkao:
@Darth_Gohan: To akurat ogólnopolska "tradycja"
Zadałaś głupie pytanie, otrzymałaś mądrą odpowiedź.
Szach.