Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Pytanie do Mirków-rodziców obu płci.
Ile czasu minęło zanim Wasze życie seksualne wróciło do takiego stanu jak sprzed porodu?
Mamy z żoną 4 miesięczną córeczkę i po porodzie częstotliwość segzów zmalała, tj. przed porodem robiliśmy to praktycznie codziennie, aktualnie to uśredniając 1-2 razy w tygodniu, u mnie się ochota nie zmieniła, u partnerki widzę często brak sił, czytałem też, że hormony przy karmieniu zaburzają popęd u kobiet i to może powodować spadek libido.
Jak to u Was wyglądało? Są jakieś powody do niepokoju, czy to jak u nas to wygląda jest okej i jest to po prostu normalny i przejściowy okres? Zaznaczę, że same stosunki są satysfakcjonujące zarówno dla mnie jak i dla niej, powiedziałbym nawet, że idzie nam lepiej jak przed porodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie są Wasze doświadczenia? Nie ukrywam, że mam trochę tendencje do zadręczania się i zastanawiania, czy aby na pewno jest to normalne i nie ma powodów do niepokoju.
#zwiazki #rodzicielstwo #s--s #niebieskiepaski #rozowepaski trochę #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Mieta_I_Rumianek: Nie. Dziecko można zrobić nowe, żony, ani męża nie urodzisz. Jest bezbronne czyli się nie obroni to można je stracić.
─────
@elena-mary: zgadza się, tylko że czytając historię facetów z żonami to wygląda na to że jak dziecko ma kilkanaście lat to też laski są zmęczone. W sumie jak ma już dziecko i wie że chłop dostarczy zasoby za miesiąc to czemu miała by być "wypoczęta" ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
U nas czestotliwosc zmalala do 4x/tydz glownie ze wzgledu na meeega przemeczenie.
teraz dzieci maja juz sporo (szkola) ale przeszkadzaja inne rzeczy: czasem zmeczenie, czasem przejedzenie, choroby... generalnie dla mnie i dla niebieskiego s--s jest cholernie wazny, wiec staramy sie oboje by to zycie seksualne bylo jak najczesciej i bysmy oboje byli zadowoleni. Generalnie po latach jest to tak srednio co drugi dzien, czasem czesciej,
Wiek 40+, zmęczenie, zakwasy i drżenie mięśni od wysiłku fizycznego, brak snu od ponad 36 godzin, a w poprzednie dni sen na raty w małej ilości.
I tak, dalej miałem ochotę na s--s kładąc się z partnerką w łóżku zamiast paść i spać."
kobiety nie są tak prymitywne zazwyczaj. Skoro nie ma potrzeby to nie ma. Ty też nie dbasz o potrzeby