Aktywne Wpisy

cordianss +181
Porada ode mnie dla wszystkich wchodzących do branży - skończcie studia. Wykopki to prymitywy, które będą wam mówić, że studia nie są do niczego potrzebne, ale to kłamstwo.
Po pierwsze, na studiach zdobędziecie wiedzę, której nigdy sami byście nie tknęli, a znacznie poszerzy ona wasze horyzonty. Algorytmy, struktury danych, assembler i to jak poszczególne instrukcje są zaimplementowane, sygnały/kodowanie, bebechy systemów operacyjnych, sieci itd. Pokażcie mi samouka, który rozumie te wszystkie rzeczy.
Zaraz
Po pierwsze, na studiach zdobędziecie wiedzę, której nigdy sami byście nie tknęli, a znacznie poszerzy ona wasze horyzonty. Algorytmy, struktury danych, assembler i to jak poszczególne instrukcje są zaimplementowane, sygnały/kodowanie, bebechy systemów operacyjnych, sieci itd. Pokażcie mi samouka, który rozumie te wszystkie rzeczy.
Zaraz

merciless85 +71
Hej Mirki od kiedy można ktytykować Tuska za olanie swoich wyborców i wrzucenie 100 konkretów do niszczarki?
#bekazpo #neuropa #4konserwy #polityka #bekaztuska
#bekazpo #neuropa #4konserwy #polityka #bekaztuska
źródło: 090bb7d6620dc67aa225bd264e8d9195650f1ec0fd972abdeb1210e8ccd8c0ea
Pobierz

Dzisiaj? Nie jest to żaden powód do wstydu, praca jak każda inna, nic kompromitującego. Mało tego. Ludzie, których to brzydzi są niefajni i to oni są problemem, który należy odsiać.
#prostytucja #bekazlewactwa #onlyfans #p0lka #pieklomezczyzn
źródło: temp_file2595396528919312814
Pobierz@WyzwolonaPodrozniczka: facet nie chce byc z lafirynda bo nigdy niebedzie wiedzial czy wychowuje swoje dziecko
@OszukanyBardzo nie, ona jest adminką i wstawiła to jako anonimowy post od kogoś. Tak niektóre grupy robią.
Bo to nie jest powod do wstydu, praca jak każda inna. Ja nie rozumiem czemu ludzie się tak srają o te prostytutki xD
No niech sobie robi co chce, jej sprawa.
@KajakDrewniany: mam nawet pomysł na nazwę takiej ewidencji
Rejestr #!$%@? i Szlaufów Polskich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiNos: poniekąd słusznie.