@gnt_1 mnie oślepiają te przeciwmgielne, może masz brązowe oczy, ludzie z jaśniejszym kolorem oczy widzą cały świat jaśniej i są bardziej wrażliwi na światło
@Pesa_elf: ehhhhh mam nadzieje ze więcej takich kierowców nie spotkałeś, ja w mocnej mgle robię tak ze jak ktoś do mnie dojedzie i wiem ze mnie widzi, to wyłączam to światełko. A jedz bezpiecznie przeważnie oglądają kierowcy którzy nie maja problemów z przepisową jazdą, podobnie jak ludzie kupujący książki o zarządzaniu budżetem domowym, potrafią zarządzać pieniędzmi
@Cernold: Akurat przyczyna fizjologiczna znajduje się dokładnie z drugiej strony organizmu. Wykopki mają o wiele bardziej wrażliwe odbyty i znacznie łatwiej dochodzi do jego podrażnienia.
jak ktoś za tobą jedzie to wyłączamy światła przeciwmgłowe
@Pesa_elf: No i zamiast skupiać się na jeździe, to co chwila szukasz tego przycisku, żeby włączyć lub wyłączyć te światła. A u mnie jest jeszcze w takim miejscu, że zasłania go kierownica, i muszę spojrzeć gdzie dokładnie jest.
zastanawia mnie czy takie posty to jakiś trolling bo jeszcze nigdy nie poczułem się oślepiony jak chłop miał włączone przeciwmgielne, za to nikt nie robi rabanu o faktycznie oślepiające lampy Ducato i innych przeładowanych aut
@gnt_1: może już ślepy jesteś i czas zbadać sobie wzrok, niektóre auta mają tak d------e przeciwmgielne z tyłu, że jechać się za takim debilem nie da.
No i zamiast skupiać się na jeździe, to co chwila szukasz tego przycisku, żeby włączyć lub wyłączyć te światła. A u mnie jest jeszcze w takim miejscu, że zasłania go kierownica, i muszę spojrzeć gdzie dokładnie jest.
@G06DbT: XDD skoro musisz ciągłe wyłączać / włączać, to może tylko oznaczać, że ich po prostu nie potrzebujesz.
PS nauczenie się lokalizacji przycisku na czuja też nie jest trudne XD
Z resztą Pan Dworak z jedź Bezpiecznie mówi że jak ktoś za tobą jedzie to wyłączamy światła przeciwmgłowe.
No jeżeli jest mgła, i ktoś dojeżdża do ciebie, to masz wyłączyć, a jak cię minie, to znowu włączasz. Takie trudne do zrozumienia? I wtedy zamiast skupiać się na jeździe, to będziesz co chwila włączał i wyłączał
@G06DbT: Weź prawo jazdy oddaj skoro przed jazdą nie zapoznajesz się w ogóle z pojazdem i nie wiesz gdzie co masz XD A przeciwmgielne oślepiają i często ludzie mają je włączone przy minimalnej mgle lub deszczu. Z drugiej strony widzę też gości co jedzie w silnym deszczu, jeszcze szarym autem i bez żadnych świateł.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja #zalesie #gownowpis
A jedz bezpiecznie przeważnie oglądają kierowcy którzy nie maja problemów z przepisową jazdą, podobnie jak ludzie kupujący książki o zarządzaniu budżetem domowym, potrafią zarządzać pieniędzmi
@Cernold: Akurat przyczyna fizjologiczna znajduje się dokładnie z drugiej strony organizmu. Wykopki mają o wiele bardziej wrażliwe odbyty i znacznie łatwiej dochodzi do jego podrażnienia.
Wiem, skrzynie automatyczne.
@gnt_1: Oślepiać może nie oślepia, ale jest to uciążliwe.
@Pesa_elf: No i zamiast skupiać się na jeździe, to co chwila szukasz tego przycisku, żeby włączyć lub wyłączyć te światła. A u mnie jest jeszcze w takim miejscu, że zasłania go kierownica, i muszę spojrzeć gdzie dokładnie jest.
@gnt_1: może już ślepy jesteś i czas zbadać sobie wzrok, niektóre auta mają tak d------e przeciwmgielne z tyłu, że jechać się za takim debilem nie da.
@G06DbT: XDD skoro musisz ciągłe wyłączać / włączać, to może tylko oznaczać, że ich po prostu nie potrzebujesz.
PS nauczenie się lokalizacji przycisku na czuja też nie jest trudne XD
No jeżeli jest mgła, i ktoś dojeżdża do ciebie, to masz wyłączyć, a jak cię minie, to znowu włączasz. Takie trudne do zrozumienia? I wtedy zamiast skupiać się na jeździe, to będziesz co chwila włączał i wyłączał
A przeciwmgielne oślepiają i często ludzie mają je włączone przy minimalnej mgle lub deszczu. Z drugiej strony widzę też gości co jedzie w silnym deszczu, jeszcze szarym autem i bez żadnych świateł.
@G06DbT: dokładnie tak, długich też nie wyłączasz bo masz dźwigienkę za kierownicą? XD
@huudyy: w ogóle nie używam długich.