Aktywne Wpisy

mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
PoteznaDukielka +250

źródło: 13924a491a1e17c5f5bd4f54df55c4d7c111d55aadbc10b7f58666e3dea4ce93
Pobierzźródło: comment_atfH6KifYhej53OpulOXzTW6FZe6Ug8V
Pobierz@Luke_Skywalker88: Ja brałem udział razem z żoną i co w związku z tym?
@eyehategod: Typowy kukold jest typowy.
Sprawy kobiet zostaw kobietom, my mężczyźni zajmijmy się swoimi sprawami, takimi jak męska antykoncepcja, dyskryminacja na tle emerytalnym, problemem obowiązkowej kwalifikacji wojskowej itp.
Kobieca antykoncepcja, aborcja itp to problemy kobiet a nie nasze, my mamy dużo własnych
@OddajButa123: Ta sytuacja jak najbardziej zaistniała wśród Ukrainek które są wszędzie tylko dziwnym trafem nie w okopach galaktyki trzeciego świata.