Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +126
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

Ale jednocześnie dowiedziałam się, że AI TikToka aktywnie wywala dupków. Po prostu nauczyło się, co to chamskie komentarze, i nie wyświetla ich xD Można krytykować, ale trzeba to robić z finezją. Czy takiego czegoś doczekam się na wykopie? Tak, za ćwierć wieku. #facebook #tiktok #przemyslenia #hejt #bitcoin
źródło: IMG_20240229_161808
PobierzNo ale kolega był smarkiem co chodzi do szkoły i co on tam wie, hehe.
Był jednak przekonujący wiec sprawdziłam po ile te bitcoiny, może sobie kupie ze 100 bitcoinów chociaż, pomyślałam. Wchodzę, patrzę i oczom nie wierzę,1 za 100zł. Jako rozsądna dorosła osoba nie posłuchałam wiec dziecka które wymyśliło jakieś bzdury i wkręca nam jakieś oszustwa,
@elementarz1: ludzie co mają czym się chwalić to siedzą cicho heh