Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
rio574 +117
źródło: scaled_1000050643
Pobierz

Miałem w planie kółeczko do GK i powrót przez Gassy, ale zabrakło czasu i w rezultacie wróciłem pociągiem, bo obiad czekał. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pierwsza jazda z gołą nogą i z podwiniętymi rękawami koszulki.
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20240227_131837
PobierzA gdzie tu mowa o krótkich galotach
Może tak miało być. Przedwczoraj za zjazdem w GK na Lipnowskiej nadziałem się na kapcia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@krytyk__wartosciujacy Jak temperatura jest dwucyfrowa, to dla mnie wystarcza. Dodam jeszcze, że już po 10 km zdjąłem podkoszulkę i kurtkę trzepotkę i podwinąłem rękawy do łokci. Dopiero wtedy miałem komfort termiczny.
Trafiłeś za pierwszym razem └[⚆ᴥ⚆]┘ Skąd wiedziałeś?