Aktywne Wpisy
ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +137
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Tymczasem co takiego strasznego wczoraj padło? Że były jakieś rozmowy o potencjalnym wysłaniu kiedyś żołnierzy na Ukrainę (co powiedział Macron). Bez konkretów. Równie dobrze może chodzić o misję pokojową po zakończeniu wojny, jak i zwykłe pogrożenie Rosji palcem. Szczególnie że wysłanie naszych wojsk w najbliższym czasie na wojnę jest równie realne co polska misja kolonizacji marsa.
Najlepsze że te wypowiedzi niemal nie wzbudziły emocji w głównych mediach czy na X. Natomiast konfederackie ludzioboty znowu tu sieją ferment na równi z ruskimi onucami.
#bekazkonfederacji #wojna #ukraina #rosja
Niektórzy. A nie był to co drugi wpis. Musiałem się wczoraj sporo naszukać o co w tych wszystkich wpisach chodzi, bo na mikro brzmiało to jakby Duda conajmniej wojnę wypowiedział Rosji.
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak naprawdę to nikt z polityków niczego konkretnego
nie musi, mamy armię zawodową której się za to płaci