Aktywne Wpisy
XzTRuLeZ +10
Cześć, niebieski LvL 25. Generalnie stoję w kropce i chyba potrzebuje opinii innych osób, gdyż uważam opinie moich znajomych, rodziny za mało obiektywną. Mój siedmio letni związek + pół roku narzeczeństwa, się rozpada (Albo już się rozpadł). Ogólnie, od początku.
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
njdnsjdnjs +6
Jak można zagadać do kogoś na ulicy, ale tak w zwykłych celach towarzyskich?
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Ja codziennie dojeżdżam drogą krajową 25 km do pracy i irytuje mnie jak na prostej pustej drodze ktoś nagle zmniejsza prędkość o 20-30 km/h.
Kolejne zachowanie które mnie denerwuje to nieumiejętność korzystania z pasa włączającego/rozbiegowego. Zamiast dojechać na spokojnie do końca i trochę się rozpędzić to wjeżdżają prosto pod maskę z małą prędkością.
Oczywiście tych zachowań jest znacznie więcej, więc otwieramy nitkę i wymieniajcie jakie zachowania polskich kierowców was irytują.
#samochody #motoryzacja
@BassGru Gdzie jest błąd w tym że ktoś wyprzedza jadąc
Dlatego napisałem, że zależy od sytuacji. Są takie gdzie wszystkie pasy i tak mają czerwone więc można się powoli dotoczyć.
1. Nie badz fiutem dla innych
2. Nie ufaj pieszym
3. Nigdy #!$%@? nie ufaj pieszym
Jak ja boje sie jechac 90, to nie znaczy ze mam kogos innego zmuszac do jazdy 70.
@BassGru: no i git, podzielam punkt pierwszy, do dwóch kolejnych ciężko mi się odnieść bo nie przypominam sobie bym miał jakieś naprawdę #!$%@? akcje w wykonaniu pieszych. Za to takowych w wykonaniu kierujących mogę codziennie dodawać po kilka.
Polecam w takim razie Garbary w Poznaniu, jak mi typ moonwalkiem wlecial wprost pod kola to nie wiedzialem ze tak sie da :D Po prostu wyszedl tylem ze sklepu i idac tylem wszedl prawie na pasy patrzac w druga strone xD Nikt by mi krwa nie uwierzyl jakby doszlo do wypadku. Ogolnie ta ulica to wd. mnie najlepszy
@BassGru: pewnie miał ręce zajęte i otwierał dupą drzwi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: Nie wiem na ile to tajemnica firmowa (bo sie tym chwala co chwile miedzy wierszami), ale bedzie prawdopodobnie wydany do masowej produkcji w ciagu najblizszych 2 lat i znaczna wiekszosc znaczacych korporacji samochodowych kupilo (no zamowilo preorder), znaczacej liczby tego ustrojstwa wiec ja obstawiam