Aktywne Wpisy
Villeman +26
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
Salomonthekrol +146
I wlasnie za to kocham Unie Europejską.
Krócej też żyjecie, bo stres jest przy kobiecie.
Wyższy wiek emerytalny. W razie wojny to Wy idziecie na front. Chociaż ja akurat bym chciała postrzelać do ruskich, ale nie mam przygotowania w tym zakresie, więc jedynie co, to na kuchni mogę ugotować zupę. Musicie udowadniać swoją niewinność w sądzie, mimo, że jesteście niewinni. Ile kobiet zostało niesłusznie skazanych, a ile mężczyzn? Baby często wmawiają, że to Wasze dziecko, a to owoc zdrady i nigdy nie macie pewności w tym zakresie. Alimenty - dlaczego dziecko nie może być przy ojcu, a wtedy kobieta płaci alimenty? Czemu sądy i w tej kwestii nie potrafią wysłuchać mężczyzn? Dzieci zostają zabierane przez mściwe matki i ojcowie latami nie widzą swojej pociechy.
Na wykopie też macie trudno, boście ugrzęźli w bagnie wzajemnego walenia gruchy i użalania się nad sobą. Z kobietą nie chcesz być, bo zraniła Cię jedna szmata, więc się zamykasz na inne, a z mężczyzną też nie będziesz, bo nie jesteś gejem, więc kupujesz psa lub kota i tak tkwisz w tym marazmie.
#przegryw #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #przemyslenia
(-‸ლ)
Kiedyś myślałam, że jestem w fajnej relacji, a okazało się, że byłam kochanką, a jego żona i tak o tym wiedziała, ale go nie zostawiła, bo mieli dziecko. Ja go zostawiłam.
Komentarz usunięty przez moderatora
wybacz, ale raczysz #!$%@?ć xD chyba jesteś fałszywy różowy pasek, bo nie wierze, że kobieta może tak myśleć.
jest właśnie totalnie na odwrót z tego co zauważyłem(a uwierz, że poznałem wiele uszkodzonych przez życie kobiet). zboczone zwierzęta częściej się dobierają właśnie do brzydkich kobiet, bo w ich prymitywnym móżczku jest myśl, że brzydka kobieta jest na pewno łatwiejsza, bardziej niedowartościowana, chętniej się zgodzi, będzie
@Mefedronka: ale grucha wzajemnie jest walona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mefedronka: co to za brednie? xD
Wiadomo, że gwałciciele wolą wybrać ładną dziewczynę na ofiarę, ale to nie to jest decydujące. Tylko okazja. Były przypadki, że zgwałcona została 80-paro letnia kobieta. Mmmm... na pewno dobry gilf.
Nie będę oceniać kto ma gorzej, bo zarówno faceci mają przewalone w niektórych przypadkach, tak kobiety w innych i nie ma porównania do tego, ale to co