Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cała prawda o kobietach i związkach:
Jeśli nie podobasz się kobiecie wizualnie, to choćby #!$%@? na #!$%@? stanął, to i tak będziesz miał z tego powodu problemy w przyszłości... Nawet jak ci się uda taką w końcu poderwać, to jesteś jak na polu minowym i nawet nie wiesz, kiedy wdepnąłeś w minę z opóźnionym zapłonem... Dopóki nie wybuchnie ci w twarz...

#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 24
@mirko_anonim: Święta racja. Dlatego należy się wiązać tylko z dziewczynami którym się podobamy. Czasami będzie to oznaczać 1-2 oczka mniej od tego co sami sobą prezentujemy no ale mamy tedy pewniaczka.

To nie znaczy że jak laska jest 2 oczka poniżej Waszej ligi z automatu oznacza że na Was leci. To tak nie działa. Możecie się nie podobać dziewczynie 3/10 a inna 7/10 może za Wami szaleć.
gowno prawda, u nich generuja sie emocje przez zachowania, wyjdź z domu temat zamykam

@Raklajev: u kobiet podobnie jak u mężczyzn generuje się jednym i drugim. Pewien poziom wyglądu jest wymagany by odgrywało rolę zachowanie, a dobry wygląd można zniweczyć fatalnym zachowaniem. Kobieca atrakcyjność w męskich oczach działa podobnie. Brzydka laska może stawać na rzęsach, a i tak ci się nie spodoba, ale pewnie wolałbyś fajną z charakteru 6/10 niż zrzędliwą
Możecie się nie podobać dziewczynie 3/10 a inna 7/10 może za Wami szaleć

@Saddam_Husajn: jak ze wzrostem.
Te < 160 cm z wielkim kompleksem szukają > 185 cm, a nawet > 190 cm, gdzie te > 175 cm nie mają problemu z byciem z kimś o podobnym lub niewiele wyższym wzroście xD
@Kolarzino: Podświadomie niskie szukają wysokiego aby spłodzić z nim średniego wzrostu potomka. Jak nie masz szans u niskiej to spróbuj u wysokiej. Jak dla mnie niska dziewczyna musi nadrabiać ładną buzią. Bo niski wzrost to wada. I u kobiet i u mężczyzn.
@mirko_anonim Masz rację. Doznałam tego na własnej skórze. Nie podobałam się mojemu byłemu chłopakowi od początku, a z czasem było tylko gorzej. Brak szacunku, unikanie deklaracji, wstydził się mnie pokazać kolegom, a na koniec dowiedziałam się, że właściwie to byłam tylko jego koleżanką. Chodziłam ciągle sfrustrowana i zdenerwowana na niego, bo tak bardzo chciałam, żeby mnie magicznie pokochał. Z perspektywy czasu, wiem że to było głupie i nic tym nie zyskałam. Takie
@mirko_anonim: jeśli sie podobasz to też
wy przegrywy macie jakieś mylne wyobrażenie że kobiety to jakieś estetyczki, które będą sie poświęcały dla przystojniaków?
na końcu oskubią ich tak samo jak oskubią brzydali, jeżeli ktoś okaże słabość i się ożeni
✨️ Autor wpisu (OP): @lubiejescfrytki
Przykro byłoby mi to słyszeć, ale wiesz już, jak się czują faceci, a to w przeważającej części dotyczy ich, a nie kobiet... A biorąc pod uwagę to, w jakim tonie to napisałaś, to on podobał się tobie i potwierdzasz tym samym moją teorię, bo kobieta której facet nigdy się nie podobał, nie wspomni o nim nigdy, albo jako coś niewartego uwagi (swego rodzaju ciekawostka rzucona mimochodem,
potwierdzam, wystarczy miec jaja i chocbys byl troche troche ladniejszy od diabla to sie podobasz

@programista15cm: haha i jak niby zaprezentujesz lasce "że masz jaja" jak nigdy nawet dopuszczony nie zostaniesz do gatki żadnej - bo nie przejdziesz pierwszej preselekcji jeśli chodzi o wygląd

chyba że przez "jaja" masz na myśli nieustępliwe simpienie i skakanie jak piesek miesiącami aż laska stwierdzi "nie no on ma charakter, na prawdę mu na mnie
haha i jak niby zaprezentujesz lasce "że masz jaja" jak nigdy nawet dopuszczony nie zostaniesz do gatki żadnej - bo nie przejdziesz pierwszej preselekcji jeśli chodzi o wygląd

@Dietetyq: wystarczy ze kontekst prezentuje, np jestes organizatorem imprezy, wlascicielem klubu, hotelu, wydarzenia, prelegentem konferencji na ktorym to ona jest gosciem.

Druga opcja to pozycja w grupie i to grupa Cie propsuje, ale to jest w zasadzie odmiana powyzszego.

tldr wystarczy byc kims,