Aktywne Wpisy
lorquu +205
Metodzik +282
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Cała prawda o kobietach i związkach:
Jeśli nie podobasz się kobiecie wizualnie, to choćby #!$%@? na #!$%@? stanął, to i tak będziesz miał z tego powodu problemy w przyszłości... Nawet jak ci się uda taką w końcu poderwać, to jesteś jak na polu minowym i nawet nie wiesz, kiedy wdepnąłeś w minę z opóźnionym zapłonem... Dopóki nie wybuchnie ci w twarz...
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Raklajev: potwierdzam, wystarczy miec jaja i chocbys byl troche troche ladniejszy od diabla to sie podobasz
To nie znaczy że jak laska jest 2 oczka poniżej Waszej ligi z automatu oznacza że na Was leci. To tak nie działa. Możecie się nie podobać dziewczynie 3/10 a inna 7/10 może za Wami szaleć.
@Raklajev: u kobiet podobnie jak u mężczyzn generuje się jednym i drugim. Pewien poziom wyglądu jest wymagany by odgrywało rolę zachowanie, a dobry wygląd można zniweczyć fatalnym zachowaniem. Kobieca atrakcyjność w męskich oczach działa podobnie. Brzydka laska może stawać na rzęsach, a i tak ci się nie spodoba, ale pewnie wolałbyś fajną z charakteru 6/10 niż zrzędliwą
@Saddam_Husajn: jak ze wzrostem.
Te < 160 cm z wielkim kompleksem szukają > 185 cm, a nawet > 190 cm, gdzie te > 175 cm nie mają problemu z byciem z kimś o podobnym lub niewiele wyższym wzroście xD
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@lubiejescfrytki: :(
wy przegrywy macie jakieś mylne wyobrażenie że kobiety to jakieś estetyczki, które będą sie poświęcały dla przystojniaków?
na końcu oskubią ich tak samo jak oskubią brzydali, jeżeli ktoś okaże słabość i się ożeni
Przykro byłoby mi to słyszeć, ale wiesz już, jak się czują faceci, a to w przeważającej części dotyczy ich, a nie kobiet... A biorąc pod uwagę to, w jakim tonie to napisałaś, to on podobał się tobie i potwierdzasz tym samym moją teorię, bo kobieta której facet nigdy się nie podobał, nie wspomni o nim nigdy, albo jako coś niewartego uwagi (swego rodzaju ciekawostka rzucona mimochodem,
@lubiejescfrytki: ladne i przebojowe kobiety siedza na tinderze, a nie na wykopie, wiec skoro Mirki szukaja na wykopie to wierz mi - nie oczekuja bogatej #plodnajulka bo gdyby chcieli to od tego jest tinder
@programista15cm: haha i jak niby zaprezentujesz lasce "że masz jaja" jak nigdy nawet dopuszczony nie zostaniesz do gatki żadnej - bo nie przejdziesz pierwszej preselekcji jeśli chodzi o wygląd
chyba że przez "jaja" masz na myśli nieustępliwe simpienie i skakanie jak piesek miesiącami aż laska stwierdzi "nie no on ma charakter, na prawdę mu na mnie
@Dietetyq zdejme przy niej majtki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Dietetyq: wystarczy ze kontekst prezentuje, np jestes organizatorem imprezy, wlascicielem klubu, hotelu, wydarzenia, prelegentem konferencji na ktorym to ona jest gosciem.
Druga opcja to pozycja w grupie i to grupa Cie propsuje, ale to jest w zasadzie odmiana powyzszego.
tldr wystarczy byc kims,