Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy obawy, że w przyszłości wszystko może się zmienić na gorsze. Te obawy są blokadą do tego, żebym mógł w pełni odczuwać szczęście. Podobno osoby wychowane bez ojca powinny przejść terapię. Myślicie, że warto poruszyć z nią ten temat, czy będzie to przesada, skoro nie zauważyłem niczego niepokojącego? #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #psychologia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 50
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wszystkie 3 ktore mialem nie mialy ojca albo mialy slaba relacje z nim w dziecińswie , także nie sluchaj tutaj wykopkow tylko doradz jej jakiegos terapeute bo laski tkaie potrzebuja atencji z czasem takiej od innych facetow xd
Czeste manipulacje i klamstwa tez sa
Duzo niepewnosci siebie
Brak komunikacji i czeste wybuchy momentami
nie potrafią kochac
2/3 mialy tatuaze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma to jak szufladkowanie ludzi i dorabianie do tego filozofii. Dziewczyna wychowująca się bez ojca to ryzyko, jak dobrze że mojej żony ojciec pił i bił, ale był w domu (tak nie było).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zwrócić uwagę na jej relację z matką. . Nie dostrzegałem tego na początku i nie pomyślałem ze tak samo może byc u nas. Jej brat był z dziewczyną ktorą matka nie akceptowała. Przez 6/8 lat ( nie pamiętam dokładnie) udawał w rozmowach że Agata nie istniej, mimo że u niej mieszkał i matka o tym wiedziała. Ale nie poruszał tego tematu by matki nieurazić.
Na wszystkie imprezy/śluby/święta przyjeżdzał sam bo nie miał na tyle jaj żeby zabrac dziewczynę ze sobą i ona niw chciała wpraszać się niechciana. Aż w końcu dotarło do jej zakutego łba że on chce byc z nią i ona z nim i swoj opór może wsadzić sobie w dupę. Starali się o dziecko ale było za późno. Później próbowali in vitro ale na nić. Moja była prosiła abym nie mówił jej matce że próbują invitro. Bo wyszło by że to przez jej opór zwlekali z dzieckiem. Jedyną winą tej dziewczyny było to że urodziła sie za wcześnie i była o 4 lata starsza od synalka.
Moja była robiła to na co matka dawała zgodę. A nie to co było korzystne dla niej/mnie/naszego związku. Gdy urządzaliśmy mieszkanie pojechała z matką na zakupy i wybierała rzeczy bez pyrania mnie chociażby przez mmsa czy coś mi sie podoba.

Jej poźniejsze tłumaczenie że ze mna nie mozna sie dogadać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim czytając wykop uznasz najwyżej, że wszystkie kobiety to #!$%@? co chcą tylko twojego portfela i zrujnowania Ci życia.
Zablokuj w #!$%@? wszystkie tagi dotyczące związków, redpillów i innych takich bo zryje Ci to banię xD
  • Odpowiedz
Mimo, że Wykop schodzi na psy to jestem dumny, że w momencie czytania przeze mnie tego wpisu komentarz "Myślę, że przerwa od wykopu by ci nie zaszkodziła." ma 645 plusów, a sam wpis 0.

Szczęścia Miras!
  • Odpowiedz
Jest młodsza o 5 lat.

@mirko_anonim: I tu jest pies pogrzebany. Dopóki będzie młodsza to będzie zachowywać się jak anioł ale jak tylko Cię dogoni z wiekiem czyli zazwyczaj zaraz po ślubie, to nawet nie zauważysz jak wyrośnie jej broda i włosy na klacie i z dnia na dzień zamieni się w patologicznego ojca, którego nigdy nie miała. Zacznie nosić białe podkoszulki na ramiączkach, pić piwo i lać Cię pasem.
enten - >Jest młodsza o 5 lat.

@mirko_anonim: I tu jest pies pogrzebany. Dopóki będz...

źródło: 220px-Ashirtexample

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak dzbanie wszystko jest dobrze to na #!$%@? szukasz dziury w całym ? Wyślij ją na terapie, niech sie jej we łbie #!$%@? i będziesz miał swoje problemy, których tak bardzo szukasz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pokaż jej statystyki i zapytaj się jej wprost czy będzie z tobą problem ( ͡ ͜ʖ ͡)
Z kobietami to loteria tak czy siak, może być wzorowo wychowana, z dobrego dobrego domu, itd, a po 20 latach jej coś #!$%@? bo koleżanki ją ponakręcały. No jest w grupie podwyższonego ryzyka, musisz obserwować i tyle, bez kobit to lipa, coś za coś, idealnie nigdy nie będzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Znałem chłopaka co wychowywał się bez ojca i miał pół życia problemy
Znałem chłopaka co w tej samej sytuacji w ogóle nie miał z tym problemu
Znałem chłopaka, który co prawda miał ojca ale alkoholika i ani nie pił nie miał problemów

Nie ma reguły. Jeden wychowa się w biedzie a nie będzie kradł a drugi też z biedy zostanie złodziejem
Tak więc koledzy wyzej dobrze Ci powiedzieli
  • Odpowiedz