Wpis z mikrobloga

@keep_movin: masz rację. Przykro mi jak ktoś podbija sobie samoocenę tylko przez atencje od płci przeciwnej i to jeszxze w formie lajków na aplikacji które nie mają ZADNEGO przełożenia na związki ani tym bardziej na szczęśliwe związki.
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: myślę, że to jedna z tych lasek co na mapie świata miałaby problem wskazać Afrykę a gdzie tu mowa o "średniej krajowej"

Najzabawniejsze jest to, że ona sprawia wrażenie Damy Kameliowej z manierą jakby była młodą Beatą Tyszkiewicz a prawda jest taka że bliżej jej do przydrożnego szoniska jeśli chodzi o wygląd jak i o zachowanie i ewidentny brak wiedzy podstawowej, o kulturze to nawet nie wspominam.

A teraz sobie wyobraźcie że faktycznie jesteście takim dzianym i obrotnym ziomeczkiem 20k z pewnością po latach treningu na siłce, bo ona no umówmy się z intelektualistą co ma nos w książkach wspólnego języka nie
Dietetyq - @Kodzirasek: myślę, że to jedna z tych lasek co na mapie świata miałaby pr...

źródło: 000B9AN4XD27TKE8-C122-F4

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: nie wiem jakim trzeba być przegrywem zeby placic jakiejs lasce na only fansie XD Juz chyba lepiej isc na dziwki bo jak zaplacisz to zaruchasz i spuścisz z kija. Tutaj dostajesz tylko jakieś g---o foty/filmiki.
  • Odpowiedz
I serio będąc takim no nwm właścicielem komisu samochodowego, czy tam firmy budowlanej weźmiecie sobie ZA ŻONĘ taką babę z tipsami różowymi xd

@Dietetyq: Mozesz mieć rację, ale niekoniecznie musisz. Wielu zamożnych ludzi to zwyczajni idioci na jej poziomie i by się dogadali, bo bogactwo w większości się dziedziczy. Dochodzą do tego różnej maści oszuści- sprytni by kogoś oszukać, ale generalnie też głupi, dealerzy narkotyków itd.
  • Odpowiedz
@djtartini1: Pełna zgoda, dlatego bez sensu jest stawianie ludzi na piedestale tylko ze względu na pieniądze które ktoś ma.

Bo równie dobrze mógł je ukraść, odziedziczyć, zarobić na jakimś arbitrażu w stylu kupie tanio sprzedam drogo - a to nijak ma się do realnej wartości dodanej dla społeczeństwa wynikającej z pracy takiej osoby.

Spryt zawsze w cenie, ale na szacunek to trzeba sobie zasłużyć czymś więcej.

Już pomijam że na
  • Odpowiedz
@Dietetyq: nie pamiętam o jakąś słynną aktorkę p---o chodziło, a nie chce mi się sprawdzać, ale gadała, że wielkim problemem dla niej było to, że jak spotykała się z chłopami w celach związkowych to traktowali ją jak dziwkę, albo, że wielu ludzi przekreślało ją, że grała w takich filmach.
No kto by się spodziewał, tego nie dało się przewidzieć, kuczę, że też normalni chłopi, z którymi chciała założyć rodzinę jej
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: Pokazuje taka cipę i myśli, że jest jakimś super bogaczem tylko ona za parę lat jak się zestarzeje skończy na kasie w żabce za minimalną a ten budowlaniec będzie zarabiał znacznie więcej od niej...
  • Odpowiedz
@keep_movin: dobra no wiem że wcześniej to trochę za bardzo się broniłam ale nie o to chodzi że chce się wybielac, jak byłam młodsza to może świadomie nie chciałam jakoś robi komuś krzywdy ale z głupoty różnie wychodziło, teraz jestem i wiele starsza i więcej widzę też z perspektywy faceta, no nie wiem ale serii jak kris zagaduje w celach związkowych a ja nie jestem zainteresowana, to raczej nie proponuje
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: 20k jak się postara xD
Kur... ręka świerzbi i to nie do kindybała. Ja się bardzo staram mając średnie żeby w moim wieku 5ke zarobić, a ta k...a 20k. Ona jakby dziurą nie zarabiała to by rypała na kasie w biedronce za 3200 [nie ujmując kasjerkom z biedronki bo wiele z nich to nawet materiał na żonę jest nieironicznie, kobieta nie musi mieć wyższego wykształcenia jak dla mnie]. 20k
  • Odpowiedz
@Erikaa: czyli przeszłaś typowy dla bab cykl rozwojowy. Właśnie zwykle te, które są starsze widzą szerzej. Młodsze nigdy nie przyznają się do tego, starając się okłamać każdego wokół. Najgorzej wychodzą na tym zbluepillowani chłopy, bo są mamieni. No przecież jak to baba może ich trzymać jako orbitera, opcję zapasową. No niemożliwe, że takie niewinne, słabsze stworzenie jak baba jest zdolne do takich rzeczy.
  • Odpowiedz
Na wykopie ta kurtyzana klebo coś tam waifu związała się z jakimś grubasem, beciakiem, sub 5/10, bo nikt normalny z nią nie chce na pewno być xD

@keep_movin: tylko też bez przesady, bo dużo jest też otwartych osób, których nawet jara taka sytuacja. Może dogadali sie też na innych płaszczyznach jak zwykle pary. W dzisiejszych czasach takie zabawy jak swing, czy cuckold/stag, grupowe zabawy lub otwarte zwiazki są coraz popularniejsze
  • Odpowiedz
a wystarczy mieć dziurę między nogami i świat pada ci u stóp. Jak masz penisa to możesz iść na budowę tyrać po 12h i może zarobisz polowe tego co przeciętna only fansiara. Piękne czasy

@typowyWykopekMizogin: kukoldy z budowy wchodzą na onlyfansa i wysyłają ten hajs, który tam zarobili tyrając od rana do wieczora, takim lambadziarą, więc sami sobie to piekło zgotowali
  • Odpowiedz
@smallboobslover: jak coś jest bardziej popularne, niż kiedyś wcale nie oznacza, że jest lepsze.
Dla mnie może nawet i 90% związków być oparte na cuckoldztwie, a dalej będę uważał to za nienormalne.
Albo, że 90% związków to związki chłopów z byłymi kurtyzanami.

Można też pokusić się o stwierdzenie, że jak teraz coś takiego jest bardziej popularne to znaczy, że chłopy po prostu sfeminizowali się, czyli zwyczajnie nie mają teraz jaj.
  • Odpowiedz