Wpis z mikrobloga

No i co wam da lista firm importujących zboże z Ukrainy? Nic się nie zmieni - Tak samo jak były listy firm wspierające rosyjską armię np Bonduelle.
I co? G---o! Firma działa, większość ludzi nawet już o tym nie pamięta.
Z Polskimi firmami importującymi ukraińskie zboże będzie tak samo.

#ukraina #polska #zboze #protest #rolnictwo #gospodarka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GwachQar: tak jest np. Z przetwórnia w zninie (producent kujswksiego) wiem że odemnie z miasta bambry handlują z ta przetwórnia i tam idzie cala kontraktacja rzepaku trzymana w elewatorach a firma jest ogromna więc musi opierać się na zroznych źródłach kontraktacji.
  • Odpowiedz
  • 1
@rocky_b

No ja zmieniłem ciepłą posadkę na etacie na jazdę na apkach i nie żałuję.
Da się fajnie zarobić. Sam sobie szefem sterem i okrętem. Zero emaili z d--y od team liderów, zero zebrań z zespołem, zero śpieszenia się do roboty, bo nie ma grafiku, więc robisz od której chcesz do której chcesz.
Generalnie z moim wykształceniem (średnie techniczne) raczej nie znalazłbym czegoś fajnie płatnego bez jakiś specjalnych uprawnień czy coś.
  • Odpowiedz
  • 0
@rocky_b Uber i bolt. Freenow też mam, ale nie korzystam, bo aplikacja jest taka sobie i mało zamówień przynajmniej w moim mieście. Na freenow są zamówienia w godzinach szczytu bardziej, ale na innych aplikacjach też są w dodatku są też mnożniki.

JDG się nie opyla chyba, że masz jeszcze dodatkowo 2-3 samochody na wynajem innym kierowcom. Na razie podepnij się pod partnera i bzikaj.

Procedura jest taka sama jak w przypadku zwykłym taxi.
  • Odpowiedz
Tyle się czyta że na uberze niema wogole hajsu ale w sumie spróbuje sam sprawdzę i ten wynajem to całkiem spoko pomysł jak nie bedzie odpowiedzialności duzej(AC)
  • Odpowiedz
  • 0
@rocky_b Generalnie na uberze można fajnie zarobić, bo jest mniejsza prowizja dla ubera niż np dla bolta. Ale co z tego skoro np w niektórych godzinach zamówień jest więcej na jednej aplikacji, a w niektórych godzinach na drugiej aplikacji dlatego najlepiej łączyć aplikacje czyli uruchamiasz dwie aplikacje i czekasz na której pojawi się pierwsze zamówienie.
  • Odpowiedz