Aktywne Wpisy
6:42 Jak duże gość musi mieć umiejętności? Czy przy takiej prędkości przejazd np po plamie oleju albo piasku albo wodzie to jest 100% wypadek na moto?
#kiciochpyta #motocykle
#kiciochpyta #motocykle
Polejmnie +177
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dzień dobry - 18 lutego 2024, jest to 49 dzień roku.
Imieniny Agnieszki, Alberta, Heladiusza, Konstancji, Maksyma, Mojżesza, Sabbasa, Sylwana, Sylwany, Symeona, Więcesławy - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 21.6°C, Słońce wstało o
07:59
a zajdzie19:59
. Dla porównania w Poznaniu jest 2.6°C, a Słonko będzie z nami od07:03
aż do17:10
.Cytat na dziś: Ludzie zawsze dojrzą to, co ich w ogóle nie powinno obchodzić.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @reyley: @wrednyroman: @K00tek: @Grelax: @KKK1987: @Marinero1:
@cybulion Aż mnie dziwi, że kolega @i_bless_the_rains_down_in_africa dał radę się dzisiaj obudzić XD
I miły blast from the past na dziś:
@cybulion @Pjotsze: sam jestem w szoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) piosenka tematyczna ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mobutu2: dziękuję
piekę bułeczki (ⴲ﹏ⴲ)/
dobreeeego dnia ᶘꖘᴥᵒᶅ
@slabehaslo Powodzenia! Na słodko czy na słono będą? :D
@Pjotsze: na słono, w sensie zwykłe bułki xD tyle że z sezamem i słonecznikiem
@K00tek: pani Ania jak zwykle była bezbłędna 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Udanego dzionka życzę i pysznej herbatki :)
@K00tek ciepła najlepsza, to fakt ʕ•ᴥ•ʔ
Aż muszę sam się zmusić do zrobienia takich bułeczek <3
Robię pizzę.
@mobutu2: coś w tym jest, kiedy bułka, która kilka lat temu kosztowała 30 groszy teraz kosztuje 1,20 zł to trzeba się zacząć uczyć podstawowych przepisów
taką z ananasem?
Niedawno robiłem pampuchy i ciasto wyszło takie fajne, że zrobiłem drugą porcję ale na pizze. Teraz się zastanawiam czy z tego przepisu nie zrobić bułek.
im droższe są artykuły spożywcze, tym lepsza ich jakość jest, z tą myślą zawsze cieszę się ze wzrostu paragonów