Wpis z mikrobloga

Planuję prowadzić korepetycje dla dziewczynek w wieku 15-16 lat (takie już są legalne) po to żeby wyrywać młode dziewczyny. Macie jakieś porady dotyczące budowania relacji z takimi siksami albo znacie jakieś fora gdzie są osoby z doświadczeniem? Z góry mówię że to nie jest p-------a, douczcie się lepiej bo dziewczyny w Polsce już od skończenia 15 lat mogą być aktywne seksualnie #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #przegryw
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Erlein: no to sie troche przejedziesz xD
bo trudno jest w ogole znalezc kogos do korków, chyba ze w pzdziszewie wielkim, ale to wtedy jezdzisz po domach, jak mamuska w pokoju obok uslyszy ze ty laski nie uczysz za jej ciezko zarobione pieniadze tylko bajerujesz xD to wiadomosc po pzdziszewie wielkim sie szybko rozejdzie
  • Odpowiedz
@Erlein: Jak nie uczysz w liceum to ciężko o klientów, bo co drugi absolwent, który wyciągnął 70% z rozszerzonej myśli, że ogarnął temat i dają korki za jakieś smieszne stawki.
  • Odpowiedz
To co robisz jest zwyczajnie nieetyczne. Kropka. Nie mówiąc o tym, że narażasz się na oskarżenia np. o g---t. Bo gdy np. rodzic się dowie o was to w pierwszej kolejności "zaatakuje" córkę za to co o--------a. Że nie tak ja wychowywali, że się zawiedli na niej, że się nie szanuje (a wyszczekane patusiary raczej nie chodzą na korki, tylko grzeczne szare myszki). I wyjdzie na to, że tak naprawdę to tego
  • Odpowiedz
@Erlein: Wszystko zależy od twojego ryja, ale wątpię czy pomogą Ci te korki laski uznają cie za starego dziada i żadna 15 czy 16 nie zwiąże się z 30 lvl typem xd sam uderzałem do takich a mam 27 lvl byłem za stary nawet kłamałem że mam 20 lat i nadal byłem za stary. Śmieszne że kiedyś taka 16 była już żonata regularnie peklowana.
  • Odpowiedz
Wszystko zależy od twojego ryja, ale wątpię czy pomogą Ci te korki laski uznają cie za starego dziada i żadna 15 czy 16 nie zwiąże się z 30 lvl typem xd sam uderzałem do takich a mam 27 lvl byłem za stary nawet kłamałem że mam 20 lat i nadal byłem za stary. Śmieszne że kiedyś taka 16 była już żonata regularnie peklowana.

@Geralt678 @Erlein
jako ekspert podpisuję się w
  • Odpowiedz