Aktywne Wpisy

mourise +1179
Mireczki. Jest mi bardzo wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°) Całkowitym przypadkiem stworzyłem zgłoszenie naruszenia rodo przez #giftpol w oświadczeniu ich mecenasa „dziura w dupie” i przesłałem do Prezesa UODO. Jest mi wstyd, że przyczyniam się do szargania reputacji tej znakomitej firmy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #januszebiznesu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka

#wroclaw #mpkwroclaw #zalesie #komunikacjamiejska
źródło: Screenshot 2024-02-15 at 12-13-50 Jakdojade
Pobierz@puexam Fajnie z Oporowa się przez lata jechało w stronę Krzemienickiej. Dopiero rok temu dodali 119 żeby ciut inaczej jechał.
Niestety tak jak piszez między osiedlami często nie ma bezpośrednich połączeń i to
@Darth_Gohan: Iwiny - Wojszyce - Zwycięska - Krzyki i w przypadku Kleciny przesiadka na Zwycięskiej lub Krzykach. Taka linia powinna jeździć zamiast tej śmiesznej 310. Wydali miliony na remont Asfaltowej i przystanki na Pawiej, a mieszkańcy mają z tego wiecznie pusty autobus
No to już lepiej podjechać 110 na 136 i z Powstańców 7/17.
Zreszra ja w ogóle jestem ciekaw ile osób by podróżował taka linia :)
@Darth_Gohan: w tym mieście wszystkie linie powinny mieć na rozkładzie napisane "co x minut" ( ͡° ͜ʖ ͡°)