Aktywne Wpisy

Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada

Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
#wroclaw #mpkwroclaw #zalesie #komunikacjamiejska
źródło: Screenshot 2024-02-15 at 12-13-50 Jakdojade
Pobierz@pasta_alla_carbonara: pokaż jak ta traska miałaby wyglądać bo JakDojadę nie pokazuje czegoś takiego. Z początku Armi Krajowej na koniec czyli skrzyżowanie Ślężna/Armii/Wiśniowa
źródło: Screenshot 2024-02-15 at 12-40-31 Jakdojade
PobierzPoza tym Armii
@Darth_Gohan: Szukalem połaczenia z Selgrosa końcówki Krakowskiej i wychodzi to samo co 100m dalej czyli Armii :)
@Beszczebelny No tam jest Selgros i dopiero niedawne ogarnięte nowe budownictwo. Dalej nie jest to jakiś wielka grupa ludzi do obsłużenia. W większość miejsc i tak dojedziesz szybciej tramwajem niż autobusem niestety.
Pewnie się coś zmieni jak
@Darth_Gohan: No akurat zdałem sobie z tego sprawę, bo syn kolegi właśnie idzie w tym roku, pytam ich do którego liceum, a oni że no Dominikański najlepiej, bo tam się da od nich jakkolwiek dojechać xD Ja mówię, ej ale z południa macie przecież: V, VII, VIII -
VII ma fajny dojazd wbrew pozorom bo obok niej przejeżdżają linie z Gaju / Oporowa + to co idzie Gajowicką także tragedii, aż takiej nie ma. Z VII ciut gorzej bo z Gajowickiej dalej.
Ostatnio jechałem na Nowy Targ, zaproponował tramwaj i kazał wysiąść na Dominikańskim i wsiąść w inny tramwaj, mimo że ten pierwszy też jechał tą samą drogą...
źródło: Screenshot_2024-02-15-13-24-18-290_com.citynav.jakdojade.pl.android
Pobierzźródło: trasa02
Pobierzźródło: trasa03
Pobierzz ołtaszyna na krzyki to samo
z opatowic /księża na wojnów to samo
ogólnie dużo jest takich miejsc gdzie jest powiedzmy kilometr-dwa odległości a przesiadki są wymagane conajmniej dwie...