Aktywne Wpisy
Soothsayer +30
opowiedzcie mi o swoich dzisiejszych sukcesach
kaczoor +456
W Gävle (miasto w Szwecji) istnieje ciekawa tradycja bożonarodzeniowa. Co roku budowana jest tam słomiana koza i...prawie każdego roku jest palona. Nie jest to planowane. To nielegalny akt wandalizmu, z wieloletnią tradycją. Za zniszczenie tej kozy grozi mandat i nawet pół roku więzienia (w 2021 roku 40-letni podpalacz tyle dostał). Miasto próbuje każdego roku chronić kozę, ale jak na razie podpalacze wygrywają. Na 59 kóz, tylko 18 przetrwało. Teren jest ogrodzony, strzeżony
Muszę się pożalić, ustaliłem ze dwójką różową ze walentynki na spokojnie bo bieda w domu i musimy od rodziców pożyczać. Stwierdziłem że chce jej zrobić dobrze więc kupiłem kwiatki czekoladki, zrobiłem kolację . Prawie 300 poszło się j---ć. Różowa niedysponowana a mój koń po kałużach nie biega, ale liczyłem chociaż na lodzika. A tu nic. Zjadła i poszła spać …. Zaczynam się zaastanawiac czy ona mnie jeszcze kocha…
#zwiazki #walentynki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@RamtamtamSi po co przepuszczasz taki shit?
@mirko_anonim: prostak jestes i tyle
2. januszowy tekst o koniu i kałużach
3. kupczenie seksem
cringe
@RamtamtamSi: no i widzisz jak się wypowiedzieli - odebrał im smak życia :)
przecież potrafisz chyba odróżnić post kogoś kto dyskretnie zadaje pytanie z anonimowych, od napalonego gimbusa który zaśliniony pisze byle co byle o seksie?