Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +88
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ostatnio nie potrafię dogadać się z rodzicami. Powodem są pytania jakie mi zadają - nie są to nietaktowne rzeczy, ale po prostu tematy, których nie chcę poruszać. Dla kogoś z zewnątrz mogą wydawać się neutralne, ale dla mnie są drażliwe, więc ostatnie co chcę słyszeć w trakcie rozmowy, to pytanie na ten temat.
No i nie udzielam odpowiedzi, mówię, że nie chcę o tym rozmawiać. Oni po tym się obrażają i twierdzą, że w ogóle nie da się ze mną rozmawiać.
Ale to chyba takie moje zwykłe prawo-nie udzielać odpowiedzi. Nie wiem kto tu jest zrąbany.
#rodzina #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to odpowiedz że da, ale na inne tematy. no ale podejrzewam ze inne tematy mają w dupie wiec i tak sobie nie pogadacie.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
No podobają mi się chłopcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jestem
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi