Aktywne Wpisy
Joa024 +77
#pracbaza
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
kontodlabeki +74
Dziś do pracy założyłam zakolanówki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) w sumie praca to jedyna okazja żeby ładnie się ubrać bo poza pracą w ogóle z domu nie wychodzę
Wiem, że wołowiny nie można za bardzo ugotować bo wyjdzie podeszwa, to nie jest dla mnie tajemnica. Natomiast zastanowia mnie jak zachowa się w przypadku gulaszu, gdzie wszystko jest otoczone tym sosem i lekko dusi się pod przykrywką
#gotujzwykopem #jedzenie
Aaa no i "piekę" do momentu aż mięso będzie tak kruche jak mnie satysfakcjonuje a nie tak jest napisane w przepisie.
https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/wolowina/gulasz/przepis.html
Właśnie robię gulasz z szynki wieprzowej, obsmażyłam mięso i teraz leży w piekarniku na 80 stopni