Aktywne Wpisy
Hanlan +209
#heheszki #wykop #afera #samoloty #wspomnienia #aferasamolotowa #lotnisko
Pamiętacie te aferę. Ktoś wie może jak to się finalnie zakończyło, ale trzeba przyznać chłop się chyba niespodziewał, że to się tak skończy XD
Pamiętacie te aferę. Ktoś wie może jak to się finalnie zakończyło, ale trzeba przyznać chłop się chyba niespodziewał, że to się tak skończy XD
ChwilowaPomaranczka +204
Wróciłem z policji xd w sumie to 10 min trwało przesłuchanie. Pan policjant pokazał mi screena, spytał czy jestem autorem. Ja oczywiście potwierdziłem. Powiedziałem że to był żart, nikt nie wziął tego na poważnie, i że własnoręcznie usunąłem wpis jak zrozumiałem że może on wzbudzić ogólnokrajową panikę i paraliż służby zdrowia. Zeznania zostały spisane w 4 (xD) zdaniach, policjant powiedział że prokuratura zdecyduje o wszczęciu postępowania, ale prawdopodobnie tak. Kara od 6
#niebieskiepaski #rozowepaski
#zwiazki #blackpill #zdrada #seks
@Horkheimer: Ale z czego beka? Że komuś się związek rozpada? Czy że ma inny sposób ekspresji swoich uczuć? A może uważasz, że jest jakaś zależność między tym a tym?
@kosmita: aha, czyli nie podasz źródła swoich niepotwierdzonych informacji, bo a nuż ktoś zacznie je negować. Ty to umiesz dyskutować.
- Jaki jest twój ulubiony kolor?
- zielony
- Aha, czyli nie lubisz czerwonego!
Dodatkowo, okrasiłeś to atakiem personalnym pt "ty to umiesz dyskutować". Owszem. I
Moim zdaniem większość ludzi dobiera się w pary kompletne bez żadnego namysłu. Ani nie mają wspólnego
streszczę to co sam myślę na ten temat:
Kobiety są emocjonalne. Z grymasu twarzy niemowlęcia są dzięki temu odczytać czy to kolka, czy kupa i nie jest to tylko komunikacja niewerbalna, ale "czucie", "intuicja" - nazwij to jak chcesz. Robią to w stopniu niedostępnym wielu facetom. Traktują to co czują na równi z logiką.
Do tego kobiety są zmienne. Część tych zmian zachowania/myślenia wynika z ich biologii, inne są mechanizmem
@kosmita: gdzie w moim poście jest coś takiego? nie ma czegoś takiego, absurdalne porównanie. Ja odnoszę się do konkretnych Twoich słów, które cytowałem. Ktoś poprosił, żebyś podał źródło a Ty odpowiedziałeś "... a w drugim kroku zdezawuujesz to źródło. Szukaj źródeł jakie chcesz.". Ergo nie
@Horkheimer: To trochę wyjaśniło mi, bo "beka" to dość pojemne sformułowanie. Rozumiem też, że chodzi o taką ironię losu, że ktoś głośno mówiący o czymś skończył przeciwnie do tego, co te deklaracje sugerowały. Choć jednocześnie wydaje mi się, że jedyne co różni tych ludzi od nas (osób mniej uzewnętrzniających się w mediach społecznościowych),
@kosmita:
1. Nie chcij i nie umiej dyskutować. Manipuluj. Nie odpowiadaj na pytania.
2. Ktoś Ci to wypomina.
3. Przyczep się, że dyskutuje o dyskutowaniu zamiast o temacie.
Kurtyna.