Aktywne Wpisy
Minieri +683
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
reventon +218
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
1. Świece zapłonowe (wymieniane 40k temu)
2. FIltr kabinowy
3. Filtr oleju
4. Wymiana oleju w silniku
... coś jeszcze?
Gdzie mi podsunie wszystkie filtry na podstawie VINu?
#motoryzacja
jednyne co wymienial to opony na zimowe a to i nie zawsze.
No i tarcze hamulcowe, oraz raz sprzeglo, a tak to nic
nawet oleju nie zmienial, tylko dolewał co roku XD
sprawdz cisnienie paliwa. moze filtr do wymiany lub pompa bedzie juz nie trzymac parametrow.
moze cewki niedlugo ale ich z wyprzedzeniem nie ma sensu robic
@Squirell_: nie za wcześnie?
@its_over_for_chlop: jak do syfu, skoro opel jeździ i ma się dobrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W środku czyściutko, ciotka sprząta
Poza tym skoro sie nie psuje po takim użytkowaniu, a ktoś się martwi, że po 100k km się może zepsuć to co tu jest syfem xd
PS. jeszcze jedna sprawa... jak już jeździsz Volvo to staraj się zachowywać przyzwoicie. Bez pajacowania i cwaniakowania jak buraki z bmw i audi. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
Olej w skrzyni nie rzadziej niż co 60k km