Wpis z mikrobloga

Moja firma polaczyla sie z inna jakis rok temu. Teraz wymyslili sobie ze muszimy wszyscy uaktualnic swoj opis stanowiska. Na caly team, tylko o moj sie pytali wysocy menadzerowie. jaki tego moze byc powod? ja obstawiam, ze zmienilo sie bardzo i nie jest to co na papierze albo chca mnie zwolnoc. A co myślą eksperci z wykopu o tym?
#korposwiat #prawo #hr #pracnaza
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChlopoRobotnik2137 Chcą unifikacji. Cześć stanowisk była pewnie wymyślania na bieżąco z powodów tylko znanym menadżerom. Typu Software Developer to Software Developer Engineer - niby to samo ale teraz zaczyna nie pasować. Czasem zmiana stanowiska oznacza inne widełki a to oznacza inny budżet itd... Nie martw się. Spytaj manadzera.
  • Odpowiedz
@Grze2s1: @WhiskyRomeo To mo moj manager powiedzial, ze byl zdziwiony ze pytaja go tylko o moj opis stanowiska, a nie o innych, ale powiedzial zeby sie nie martwic :/ Wiec wydaje mi sie ze nic nie wie, albo dobrze gra
Niestety na awans bym nie liczyl, mam na pienku tutaj z wyzszym managerem. Jedynie co obstawiam, to ze obczaili ze moje stanowisko inaczej sie nazywa na papierze niz teraz,
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137 zawsze najbardziej denerwuje niepewność, jak czegoś nie wiemy to w głowie jest masę głupich scenariuszy. Moja rada, albo olej sprawę i czekaj na to co się wydarzy bez stresu, albo zapytaj przełożonego konkretnie o co biega. Raczej nie masz na to wpływu więc nie ma co się martwić.
  • Odpowiedz