Wpis z mikrobloga

Audyt sku...syński nie obywatelski. Jak cie ktoś ładnie prosi żebyś przezrał nagrywać jego dom, samochód, czy budynek to nie nagrywasz. Strasznie mnie typ wku..wia, bo wcale nie sprawdza działania służb mundurowych tylko je prowokuje i zawraca dupe. Gdyby tak zachowywał się w stosunku do osoby prywatnej to by wychaczył w dziąsło
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zonk_2: No przecież nagrywa przypadkowe auta osób przejeżdżających albo przypadkiem jakiś blok mieszkalny i co? Twój dom/blok na 99% jest na google mapsach, google street view, apple mapach i c--j wie jeszcze gdzie. Byłeś już w-----ć każdemu na dziąsło?
  • Odpowiedz
  • 2
@dsomgi00: aha czyli nie widzisz różnicy w kamerce samochodowej, google maps a tym wymachującym ci kamerką przed twarzą i zgdywająvym kozaka bo wie że nic mu nie zrobią. Dla mnie to jest poziom tych idiotów co robią niby pranki ludziom i wrzucają na YT,
  • Odpowiedz
@zonk_2 ja tam generalnie lubię oglądać, ale grubą odklejkę jak dla mnie złapał jak komentował interwencje policjanta z którym się wcześniej konfrontował, u jakiejś patoli i zaczął cisnąć go że się nie przedstawił, przyczyny nie podał i że arogancki był do tej patoli, a samą patole nazywał "ludźmi z chorobą alkoholową" których praw nie można łamać bo są chorzy.
Z jednej strony źle że policjant co do litery nie działa według
  • Odpowiedz
@zonk_2

Ma prawo nagrywać w miejscu publicznym i korzysta z tego w całej rozciągłości. Nikt nie będzie nikomu zabraniał legalnych czynności z powodu swojego "widzimisię". Na tym polega przestrzeganie przepisów w państwie prawa.

Zważywszy że bardzo ci to ciąży, może przeprowadzka na Białoruś albo do Korei Północnej byłaby wskazana. Tam nie można nagrywać bez zgody wielmożnych, komunistycznych kacyków, więc nic cię nie będzie "wku*wiać" ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz