Aktywne Wpisy
bulbulator90 +35
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
To, że zysk z najmu nieruchomości nie jest objęty podatkiem od zysków kapitałowych 19% to jeden z największych absurdów tego kraju kwitnącego betonem.
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#kanalsportowy #kanalzero
Cokolwiek by nie zrobił Smokowski to się d-----------e. Rok temu, gdyby Stan na to wpadł to byłoby zajebiście. Albo jak Pol ćwiczył to było cacy...większość użytkowników mediów społecznościowych to stado baranów, które idzie tam, gdzie akurat wieje chorągiewka..
@camui2402:
@camui2402: nie lol. Jeszcze żeby chodziło o kogokolwiek innego z czwórki (dzisiaj trójki) to może jeszcze byłoby to jakoś ciekawe, ale postać tego j------o prymitywa grubasa jest tak odrażająca że to wygląda jak ostateczny gwóźdź do ich trumny. Co mnie on k---a obchodzi.
@camui2402: nie XD to od początku było kretyńskie
To nie jest żaden pomysł Smokowskiego tylko P-----------Y z Orange Sport program, w którym próbowano odchudzić świętej pamięci Pawła Zarzecznego
Jak dla mnie zajebisty pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)