Aktywne Wpisy

pyra1990 +7
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz
AXSIS +1
#gielda
Co sądzicie o tego typu strategii "scalpingowej", że bierzeciez przykładowo 100k zł i inwestujecie tylko w jedną spółkę np. Orlen, KGHM lub coś innego dużego i w miarę pewnego, po czym przy założonym zysku np. 1% sprzedajecie i kupujecie co innego, co akurat dobrze rokuje. Taki trading kilkudniowy zależnie od tego, jak akcje odbiją lub spadną. Trzymacie daną akcję tak długo aż wzrośnie.
Ryzykowne zagranie, ale TEORETYCZNIE rentowne
Co sądzicie o tego typu strategii "scalpingowej", że bierzeciez przykładowo 100k zł i inwestujecie tylko w jedną spółkę np. Orlen, KGHM lub coś innego dużego i w miarę pewnego, po czym przy założonym zysku np. 1% sprzedajecie i kupujecie co innego, co akurat dobrze rokuje. Taki trading kilkudniowy zależnie od tego, jak akcje odbiją lub spadną. Trzymacie daną akcję tak długo aż wzrośnie.
Ryzykowne zagranie, ale TEORETYCZNIE rentowne

#prawo
Mireczki. Pracowałem na zlecenie. Podziękowano mi za współprace. z końcem stycznia.
Próbowałem się zarejestrować jako bezrobotny w miescie w ktorym mieszkam ale mi odrzucono wniosek twierdząc, że mam meldunek w innym mieście.
Czy jak sie wymelduje w w moim rodzinnym miescie to bede mogl sie zarejestrowac jako bezrobotny w miescie aktualnego zamieszczania.
Myslalem nad meldunkiem czasowym w miescie zamieszczania ale z racji ze w grudniu zmienilem stancje na ktorej zamieszkuje, moge miec problem z przeprowadzeniem tego meldunku.
Otóż nie dysponuje dokumentem za pomocą którego tu zamieszczkuje. Tzn właściciel cwaniak wysłał jedynie skan z zanonimizowanymi danymi z ID oprócz imion i nazwisk i się obawiam ze na podstawie tych dokumentów nie beda mi chcieli zrobic meldunku czasowego. co o tym myslicie ?
Niestety próba pobrania od niego tych dokumentów w formie normalnego xero czy foto spełza na niczym. Gość sam zabezpieczył siebie i ma oryginały a ja mam tylko co co mam...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim