Wpis z mikrobloga

Ostatnio udało mi się zaliczyć Niemkę. I tak sobie myślę. Całe życie rucham Polki i teraz po raz pierwszy Niemka. Zrobię sobie chyba misję. Kiedyś miałem taką misję, aby przed 25 rokiem życia przejechać się metrami w 10 różnych miastach. Udało mi się.

A teraz zrobię sobie misję, aby przed 40-ką zdobyć 10 różnych flag. Niemiecka i polska (też się liczy) zdobyte, tak więc pora na 8 kolejnych. Zastanawiam się jakie. Na pewno sąsiedzi Polski typu Czechy, Słowacja, Dania, itd.. Ale pewnie coś dalszego też może być, np. Francja, Belgia, Holandia, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Szwecja, Finlandia, Kazachstan, Turcja, Korea, Japonia, Wietnam, Kolumbia, USA, itp. Zobaczymy co i jak wyniknie, ale ogólnie jestem optymistą, co do tego projektu.

#tinder #randki #redpill #blackpill #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
  • 46
@niebieskatrytytka: Mów sobie co chcesz, ale z biologicznego punktu widzenia jestem #wygryw . Ledwo minął miesiąc od rozstania, i bam, 2 loszki w #ciaza za jednym zamachem (córka i matka). Tymczasem zostając w swoim poprzednim #zwiazki czekałbym na potomostwo co najmniej 10 lat i możliwe, że w ogóle bym się nie doczekał (jej słowa to ,,być może" dziecko po 40-ce + do tego biologia kobieca).
Oczywiście nie ma co popadać w
@Leniek: Nie wiem, bo moja wiara nie pozwala na takie rzeczy. Raz kiedyś miałem okazję w Niemczech mieć za darmo, gdy ze znajomym szliśmy do przybytku prowadzonego przez jego znajomego. Ale nie skorzystałem i, sobie posiedziałem przy barze tylko.
@trx87: Tak się składa, że powiedziałem jej aby zapomniała o interwałach w książce serwisowej i wymieniała olej co 8000 - 9000 km, i na pożegnanie wlałem jej kapkę molibdenu do silnika ^^ (nowe BMW 1).
@AniaHaniaWarszawa: Mamuśce spodobał się znajomy córki, a że mama z córką są swoimi najlepszymi psiapsiółami jednocześnie, to przyłączyła się do zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:A że gumek później zabrakło, a powiedziały, że nie wypuszczą, jak nie pójdzie jeszcze jedna runda, to skończyło się jak skończyło.